7 voordelen waar we vierkant achter staan!

We zijn trots op onze producten en de diensten die we aanbieden. Om te laten zien wat Station7 allemaal te bieden heeft om klanten van dienst te zijn, hebben we de voordelen voor jou op een rij gezet. Dit zijn dus 7 voordelen waar we vierkant achter staan!
1. Altijd GRATIS kleurstalen

Bij Station7 betaal je nooit voor kleurstalen. Gebruik kleurstalen om te bepalen of het materiaal en de kleur goed in je interieur past. Je moet het eindresultaat natuurlijk wel zien zitten! Vraag nu gratis kleurstalen aan.


2. Er zit altijd een meubel voor jou bij

Onze producten zijn te bekleden met alle materialen die we hebben. Dit betekent dat we ruim 30.000 verschillende producten kunnen maken. Daar zit altijd de combinatie tussen waar jij naar opzoek bent!


3. Dit zie je nergens

Bij ons vind je exclusieve en handgemaakte producten die je nergens anders kunt krijgen. We zijn exclusief verkoper van het merk Simone Albani dat de hoogste kwaliteit meubels maakt.


4. Onze succesformule: S7=3D

Onze interieurspecialisten werken het liefst met 3D om je huiskamer digitaal na te bouwen en opnieuw in te richten. Maak een afspraak voor een interieurgesprek en leer alles over woonstijlen, materialen en de mooiste meubels.


5. Op onze reactie zit je niet te wachten

Bij vragen en reacties staan we altijd voor je klaar! Bekijk alvast het antwoord op mogelijk vragen op de klantenservice pagina. E-mail, bel of bericht ons via diverse kanalen en we doen onze uiterste best om niet binnen 8, maar 7 uur te reageren (binnen openingstijden)!


6. Bij ons praat je niet voor stoelen of banken

Onze collega's luisteren echt naar je. We geloven dat een interieur en de meubels echt bij een persoon moeten passen. Wij kunnen je dus alleen goed adviseren, als we je goed kennen. Kom dus langs in onze interieurspecialisten en meubeladviseurs! Koffie staat klaar!


7. Bij ons zit je geramd; altijd op de hoogte van de laatste trends

Als je ons volgt ben je altijd op de hoogte van de laatste trends! Bijvoorbeeld van nieuwe kleuren en stoffen die beschikbaar komen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Social Media om op de hoogte te blijven!