Profiteer nu van 10% korting

Open op afspraak


Vanaf 19 april 2021 t/m 30 mei 2021 koop je onze tafels en eetkamerstoelen met 10% korting! Wil je langskomen in onze stores in Druten of Wateringen? Maak dan een afspraak in onze stores. Natuurlijk houden wij ons aan alle veiligheidsmaatregelen . Naast online een afspraak maken kun je ook vooraf telefonisch contact met ons opnemen om jouw bezoektijd te reserveren. Zo ben je verzekerd van de juiste aandacht voor jouw woonvraag. Natuurlijk is ook onze webshop geopend en kun je online woonadvies vragen aan onze interieurstylisten. Wij horen graag van je!

Kleurstalen bestellen


Onze stoelen, tafels en andere meubels zijn er in zoveel kleuren en materialen. Ben je opzoek naar een robuuste kleurstaal? Dan kun je bij Station7 leren kleurstalen bestellen in Vintage Art, Industrial Leather en Elegance Leather. Of ben je meer opzoek naar zachte stoffen meubels? Dan hebben wij Velvet Stof, Jeans Stof en Eco-leder kleurstalen. Keuzestress? Vraag dan gratis kleurstalen aan via ons online bestelsysteem! Wees er snel bij, want je profiteert nu van de 10% korting op al onze tafels en eetkamerstoelen.
ACTIEVOORWAARDEN

- Tijdens deze actie ontvang je 10% korting op tafels en eetkamerstoelen.
- De actie loopt van 19 april 2021 t/m 30 mei 2021.
- De actie is niet geldig in combinatie met andere vouchers of kortingscodes.
- De korting is niet geldig met terugwerkende kracht en niet inwisselbaar voor contant geld.
- De korting wordt verrekend bij de aankoop. Bij retourneren van (een van) de producten uit de aankoop wordt de verstrekte korting verrekend.
- Station7 behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of te beëindigen. In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan mededeling worden gedaan op station7.nl
- Druk- en zetfouten voorbehouden.