Meubel 3 daagse
Het is Meubel 3 daagse bij Station7!


Station7 verwelkomt je graag in onze showroom in Druten. Kom drie dagen Hemelvaartshoppen en profiteer van onze mooie acties!

Wij zijn op Hemelvaartsdag van 12.00 – 17.00 uur geopend voor speciale Private Shopping afspraken. Door je bezoekmoment van tevoren in te plannen, ben je er zeker van dat je kunt komen winkelen op een moment dat het in de showroom rustig is. Op deze manier kunnen onze interieurspecialisten persoonlijke aandacht geven aan je bezoek en kunnen wij de gezondheidsmaatregelen goed naleven.

Op vrijdag en zaterdag is de showroom in Druten geopend van 11.00 – 17.00 uur voor open inloop. Uiteraard hebben wij de nodige maatregelen getroffen om voor onze klanten en medewerkers een veilige en verantwoorde winkelomgeving te creëren en hanteren wij een maximaal aantal bezoekers in de showroom. Zo zorgen we er samen voor dat je veilig kunt genieten van een bezoek aan onze showroom!

 

Onze speciale meubel 3 daagse acties

 

 25% korting op alle leer onderhoudsets

Eetkamerstoelen deal: 6 halen = 5 betalen óf 4e stoel met 50% korting

 

Heb je vragen over het inplannen van een bezoek aan onze showroom of wil heb je vragen over de acties of producten? Neem contact met ons op!