Waarom je vakantiegeld inzetten voor de vakantie? Als je ook je woonkamer kan upgraden met de staffelkorting van Station7!

Staffelkorting

Kortingen worden berekend vanaf de Station7 'van'-prijs. De Station7 'van'-prijs is de hoogstvermelde of doorgestreepte prijs op onze prijsetiketten in de store of de vermelde 'van'-prijs in de Online Shop. Deze kortingsactie geldt niet in combinatie met de gebruikelijke of reguliere korting en niet met andere kortingsacties. Geen korting op korting.

Hoe werkt het?
• Bij besteding van €2.000 of lager, ontvang je 10% korting.
• Bij besteding van €2.001 tot €4.000, ontvang je 15% korting.
• Bij besteding van €4.000 of hoger, ontvang je 20% korting.
• De totale korting die je ontvang is zichtbaar in de winkelmand.
ACTIEVOORWAARDEN
- Tijdens deze actie ontvang je 10%, 15% of 20% korting op de collectie. Het kortingspercentage is afhankelijk van het bestedingsbedrag in de (web)shop.
- De actie loopt van 29 april 2022 t/m 22 mei 2022.
- De actie is niet geldig in combinatie met andere vouchers of kortingscodes.
- De korting is niet geldig met terugwerkende kracht en niet inwisselbaar voor contant geld.
- De korting wordt verrekend bij de aankoop. Bij retourneren van (een van) de producten uit de aankoop wordt de verstrekte korting verrekend.
- Station7 behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of te beëindigen. In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan mededeling worden gedaan op station7.nl
- Druk- en zetfouten voorbehouden.

Kleurstalen bestellen

Onze stoelen, tafels en andere meubels zijn er in zoveel kleuren en materialen. Ben je opzoek naar een robuuste kleurstaal? Dan kun je bij Station7 leren kleurstalen bestellen in Vintage Art, Industrial Leather en Elegance Leather. Of ben je meer opzoek naar zachte stoffen meubels? Dan hebben wij Velvet Stof, Jeans Stof en Eco-leder kleurstalen. Keuzestress? Vraag dan gratis kleurstalen aan via ons online bestelsysteem! Wees er snel bij, want je profiteert nu van de korting.

Kom gezellig langs

Vanaf 29 april t/m 22 mei 2022 koop je onze gehele collectie met 10%, 15% of 20% korting! Wil je langskomen in onze stores in Druten of Wateringen? Maak dan een afspraak in onze stores of kom gezellig binnen lopen. Naast online een afspraak maken kun je ook vooraf telefonisch contact met ons opnemen om jouw bezoektijd te reserveren. Zo ben je verzekerd van de juiste aandacht voor jouw woonvraag. Natuurlijk is ook onze webshop geopend en kun je online woonadvies vragen aan onze interieurstylisten. Wij horen graag van je!