Interieuradvies van Station7: persoonlijke hulp bij jouw wooninrichting

Interieuradvies: professionele hulp bij jouw wooninrichting

Is jouw interieur wel eens toe aan een flinke verandering? Heb je een nieuw huis gekocht en twijfel je over de juiste inrichting of ga je samenwonen en weet je niet hoe je twee verschillende woonstijlen moet combineren? Als je alleen een oplossing moet vinden, kan dit veel tijd en moeite kosten. Wil je hulp en ontzorgt worden in dit proces? Maak dan eens een afspraak met een interieuradviseur!

Wat is interieuradvies?

Tijdens een interieuradviesgesprek ga je samen met een professionele stylist aan de slag met jouw woonvraag. Wil je ideeën voor kleurgebruik, indeling van je huis, sfeer of verlichting? Wil je een compleet ontwerp voor één of meerdere ruimtes? Door middel van de juiste vragen te stellen kom je er achter wat jouw stijl is en wat je wensen zijn. Jouw interieuradviseur zal dus goed naar je luisteren om je te leren kennen. Zo ontstaat er een persoonlijk plan, waarmee jij een prachtig eindresultaat zult creëren. Het adviesgesprek kan plaatsvinden in een woonwinkel of showroom, zodat je gelijk inspiratie op kunt doen voor je eigen huis. Ook is soms interieuradvies aan huis mogelijk. Dit heeft als voordeel dat de interieurstylist precies weet welke ruimtes jij wilt aanpakken. Interieuradvies aan huis zorgt ervoor dat je stylist meteen ook ziet wat jouw huidige woonstijl is!

Interieuradvies bedrijven

Steeds vaker maken ook bedrijven gebruik van interieuradviseurs. Het interieur is het visitekaartje van het bedrijf en je wilt dat je werknemers in een fijne omgeving kunnen werken. Om de juist uitstraling te creëren, kiezen veel bedrijven ervoor om een ervaren interieurstylist in te schakelen. Zo krijgt bijvoorbeeld een horecagelegenheid (zoals een restaurant of bar) precies de juiste stoere uitstraling die de eigenaar wil creëren. 

Interieuradvies bij Station7

Bij Station7 kun je vrijblijvend een persoonlijk interieuradviesgesprek aanvragen met een van onze interieurstylisten. Ze zijn op de hoogte van de laatste woontrends en hebben creatieve en originele ideeën. Om het perfecte resultaat te krijgen, stemmen ze het interieuradvies af op jouw leefruimte en natuurlijk op je leefsituatie. Alle ontwerpen die tijdens het adviesgesprek worden gemaakt mag je van ons natuurlijk mee naar huis nemen. Deze ontwerpen zullen wij ondersteunen met een lijst waarop de ingetekende meubelstukken zijn uitgewerkt met materiaalkeuzes, kleuren en prijzen. Zo weet je precies wat je nieuwe interieur gaat kosten en kom je niet voor verrassingen te staan. Het woonadvies vindt plaats in onze winkel in Druten (Gelderland) of Wateringen. Is dit wat ver rijden voor enkel een adviesgesprek? Maak er een echt dagje uit van door het gesprek te combineren met een bezoek aan een van de mooie steden in de omgeving. Zo is onze showroom in Druten maar 20 minuten rijden van Nijmegen vandaan!

Online gratis woonadvies

Heb je een korte vraag over kleuren, materialen of wil je advies bij je aankoop? Je kunt dan ook gebruik maken van gratis online woonadvies. Bel, chat, mail of app naar Station7 en krijg je interieuradvies online. Heel makkelijk en je kunt gelijk aan de slag met onze tips!