TV meubel kast kopen? Dé trends voor uw tv meubel

Tv meubel trends: het vergeten statement piece in jouw woonkamer

Het tv meubel is een vaak vergeten meubel wanneer je je huis gaat inrichten. Dit is onterecht, want het is een meubel dat een grote invloed heeft op de uitstraling van je interieur. Als je ’s avonds lekker op je loungebank kruipt om een film te kijken, wil je je niet storen aan een lelijk tv meubel. Een mooi tv meubel kan hét verschil maken, daardoor kan die hoek van de woonkamer toch ineens weer een stuk aantrekkelijker worden. Er is genoeg aanbod, dus kies iets uit wat mooi past in jouw interieur!

Praktisch meubel, veel uitstraling

Nu televisies steeds smaller en compacter gemaakt worden hoef je geen grote beeldbuis meer kwijt te kunnen op je tv meubel. Wel moet je rekening houden met apparatuur die je kwijt moet kunnen. Verder kun je het meubel gebruiken om je woonruimte wat aan te kleden met woonaccessoires. Er zijn ook tv meubels met (glazen) deuren, zodat je extra bergruimte hebt in de tv kast.

Laag tv meubel: de perfecte kijkhouding

Is het je opgevallen dat tv-meubelen steeds lager worden? Dit heeft een logische verklaring. De meest ergonomische manier om tv te kijken is namelijk als je iets lichtjes naar beneden kijkt naar de televisie. Omdat onze tv’s steeds groter worden, worden de tv meubels steeds een stukje lager!

Subtiel tv meubel of statement piece?

Het aanbod aan tv meubels is erg groot, dus er is voor iedereen wat wils. Ga je voor een tv meubel met smallere poten dan creëer je meteen een groter ruimtegevoel in de woonkamer. Combineer dit met mooi eikenhout materiaal en je hebt een perfect tv meubel voor een industrieel interieur. Wil je liever een opvallend item aan je woning toevoegen? Kies dan voor een robuuste meubel, dat veel karakter uitstraalt.