Eco-Leder Bull van Station7.

Eco-leder Bull bestaat uit zowel echt leer als stof. De achterzijde bestaat uit 100% leer wat ervoor zorgt dat het materiaal steviger is, ook gaat het materiaal daardoor langer mee dan normale stofsoorten. De voorzijde van het leer bestaat uit een stof met een leren print. Op deze manier is het materiaal zo stevig als leer, ziet het eruit als leer en is het zo zacht als stof. De combinatie is dus perfect om een product te creëren die zo zacht is als stof en zo stevig is als leer. Dit materiaal past perfect in elk ieder huishouden. Eco-Leder Bull is beschikbaar voor alle producten zoals eetkamerstoelen, banken, fauteuils en barkrukken. Wil je woonadvies? Dat kan natuurlijk ook bij Station7.

Onderhoud van Eco-Leder Bull

Het is van belang dat de stof regelmatig licht wordt geborsteld. Gebruik altijd een meubelborstel en borstel voorzichtig met de pool/vleug mee. Bij stofzuigen altijd een zachte borstel (meubelmondstuk) gebruiken in combinatie met een lage zuigkracht. Stofzuig met beleid en met de pool mee zodat de stof zo min mogelijk wordt opgeruwd.

Zijn er vlekken? Nooit de vlek laten opdrogen. Eerst de vaste bestanddelen zoveel mogelijk verwijderen met een lepel. Plaatst daarna direct een licht vochtige badstof handdoek op de vlek en laat deze voor een paar uur liggen, zodat deze de vlek volledig kan oplossen.
Nooit te hard wrijven over de stof/vlek.

Eco-Leder Bull Station7