Onze website gebruikt cookies volgens onze cookie verklaring voor een betere en persoonlijke ervaring op onze website. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. - Meer informatie - Akkoord

Hand geschuurd leer onderhoudskit met cleaner en protector

    • Gratis bezorging
    • Eigen fabriek
    • Montage service
Bezorgen
Postpakket

Leather Cleaner & Protector alleen voor Hand geschuurd leer.

Dit is een geavanceerd product om Hand geschuurd leer te reinigen en te beschermen tegen vlekken op olie-, alcohol-, en waterbasis. Het vormt een onzichtbare luchtdoorlatende barrière die de vlekbestendigheid vergroot en de reiniging vergemakkelijkt.

Wij adviseren om de RAW Leather Cleaner & Protector 4 tot 6 keer per jaar aan te brengen. Voorzorgsmaatregelen voor gebruik: Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen vermijden. Bij aanraking met overvloedig water afspoelen. Niet inslikken. Was de handen na gebruik.

Inhoud van de onderhoudskit:

  1. Spray Hand geschuurd leer Cleaner 120ml
  2. Spray Hand geschuurd leer Protector 120ml
  3. Washand
  4. Gebruikershandleiding

Garantie

Station7 is aangesloten bij én erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Hierdoor heb je veel extra zekerheden. Om te beginnen voldoet de uitgebreide, eigen productgarantie aan de strenge CBW-voorwaarden. Alleen specifieke klachten over het gebruik en de producteigenschappen zijn van deze garantie uitgesloten.

Specificaties

Merk:Dutch Furniture Group
SKU:122