Onze website gebruikt cookies volgens onze cookie verklaring voor een betere en persoonlijke ervaring op onze website. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. - Meer informatie - Akkoord

Industriële bank Lockheed

    • Gratis bezorging
    • Eigen fabriek
    • Montage service
Speciale prijs € 799,00 Normale prijs € 1.099,00
Levertijd
4 tot 7 weken
Bezorgen
Gemonteerd afgeleverd

De Industriële bank Lockheed van Station7 is leverbaar in Ambachtelijk hand gepoetst buffelleer, Geschuurd leer en Velvet stof. De stijl is robuust en stoer, met een eigentijdse maar tijdloze wijze van finishing van de materialen. Je geniet van de mooie combinatie van zitcomfort, uitstraling en productkwaliteit. Omdat er zoveel keuze in kleur is bij Station7 past een leren bank altijd in jouw interieur. Heb je een landelijk of lifestyle interieur? Industrieel of modern? Wij hebben de juiste kleuren voor Ambachtelijk hand gepoetst buffelleer, Geschuurd leer en Velvet stof waardoor je gegarandeerd zal slagen. Kortom, er is altijd een kleur die bij jouw interieur past. Bezoek onze showroom in Druten of Amsterdam om onze meubels en de materialen te ervaren en alle kleuren in het echt te zien.

Garantie

Station7 is aangesloten bij én erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Hierdoor heb je veel extra zekerheden. Om te beginnen voldoet de uitgebreide, eigen productgarantie aan de strenge CBW-voorwaarden. Alleen specifieke klachten over het gebruik en de producteigenschappen zijn van deze garantie uitgesloten.

Specificaties

Merk:Dutch Furniture Group
SKU:303
Afmetingen
Hoogte: 78 cm
Totale Diepte: 90 cm
Zithoogte: 45 cm
Zitdiepte: 55 cm

 

Afmetingen 1 zits
Breedte: 90 cm
Tussen de armen: 60 cm 

 

Afmetingen 1,5 zits
Breedte: 140 cm
Tussen de armen: 90 cm 

 

Afmetingen 2 zits
Breedte: 170 cm
Tussen de armen: 120 cm 

 

Afmetingen 2,5 zits
Breedte: 200 cm
Tussen de armen: 150 cm 

 

Afmetingen 3 zits
Breedte: 230 cm
Tussen de armen: 180 cm 

 

Afmetingen 3,5 zits
Breedte: 275 cm
Tussen de armen: 225 cm 

 

Afmetingen 4 zits
Breedte: 320 cm
Tussen de armen: 270 cm 

Probeer ons product uit

Je bent van harte welkom in onze showrooms om dit product te ervaren. Indien u specifieke vragen over het product heeft kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Bezoek ons in Druten (Gelderland) of Amsterdam (Stadionplein 300)