3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eetkamerset kopen?

Bij Station 7 ben je op het juiste adres voor een prachtige eetkamerset (industrieel). Het kan soms lastig zijn om de perfecte combinatie tussen een eettafel en eetstoelen te vinden. Het voordeel van eetkamersets, dit is al voor je gedaan. Daarnaast profiteer je bij eetkamersets vaak van een korting. 

Dagelijks besteed je veel tijd aan de eettafel. Daarom is een eettafel van goede kwaliteit, en stoelen die lekker zitten, erg belangrijk. Daarnaast moet de eetkamerset in je interieur passen en iets toevoegen aan je woning. Er is een breed aanbod aan eetkamersets online te vinden. Als je op zoek bent naar een industrieel eetkamerset, dan ben je bij Station 7 aan het juiste adres. Door de combinatie van robuust eikenhout, gepoetst leer en industriële details hebben de eetkamersets van Station 7 een warme, maar ook stoere, uitstraling.

Kies je voor een eetkamerset industrieel van Station 7, dan profiteer je van een set korting. De eetkamersets zijn beschikbaar voor vier en zes personen, en verder is het mogelijk de tafel te combineren met stoelen en een leren bank.

Ben je op zoek naar een eetkamerset en benieuwd hoe de leren stoelen zitten? Bezoek dan een van de showrooms van Station 7 in Druten (Gelderland) of Amsterdam.