Onze website gebruikt cookies volgens onze cookie verklaring voor een betere en persoonlijke ervaring op onze website. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. - Meer informatie - Akkoord
Slide 15

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Groene leren banken

Er zijn weinig dingen die een interieur levendiger maken dan een beetje kleur. Ben je op zoek naar meer sfeer in jouw woonkamer? Overweeg dan om een groene leren bank te kopen. Dankzij hun ingetogen kleur passen ze perfect bij industriële meubels, terwijl ze ook op een klassiekere manier aan te kleden zijn met kussens en een kleed.

Lekker met de voeten omhoog op een hoekbank of juist een gezellige filmavond op een grote driepersoons leren bank: het kan allemaal. Onze groene banken hebben bovendien een robuust metalen onderstel. Dat maakt ze stoer, opvallend en ideaal om een uniek statement mee te maken.

Industriële leren banken met een groene kleur vind je gewoon online. Wat dacht je van onze webshop, waar je meerdere groene banken vindt in verschillende formaten. Op deze manier is het altijd mogelijk om een kleurrijk accent te creëren in uw industriële woonkamer.