Slide 10

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De houten tafels van Station7

Kies voor een houten tafel in je woon-/werkruimte van Station7.nl en laat je leiden door het persoonlijke interieur stappenplan. Samen bekijken we wat voor tafel het beste past bij jouw ruimte. Je kiest voor een van de 11 metalen tafelpoten, bijvoorbeeld een X-poot, U-poot of A-poot. Je kiest een houtsoort die het beste bij je past en die je het mooist vindt. Wij bieden nieuw eiken (strakke en moderne uitstraling), robuust eiken (geleefd met zichtbare noesten) of oud eiken (veel zichtbare noesten met een natuurlijke uitstraling). Je kunt kiezen uit 5 kleuren: Brown Wash, Industrial Wash, Grey Wash, White Wash en Natural Wash. Uiteraard kun je kiezen voor de afmetingen en dikte van het tafelblad. Onze collectie bestaat uit industriële houten eettafels, houten bartafels en houten salontafels. Verder bieden wij ook industriële kasten aan.

Boomstam eiken of oud eiken

Wij maken gebruik van Europees eiken en alle lakken zijn op waterbasis. Door de handmatige behandeling behoudt het materiaal zijn natuurlijke uitstraling. Het boomstam eiken wordt bewerkt met staalborstels en daarna door middel van gutsen en schaven voorzien van een oudere uitstraling. Vooral schitterend is het aangezicht van de tafelrand, waarin de doorgezaagde boomstam herkenbaar is. Oud eiken is een heuse massieve houtsoort, waar de noesten duidelijk zichtbaar zijn gebleven. Alle houtsoorten worden zodanig voor je behandeld, dat deze gemakkelijk te onderhouden zijn.

Tafelpoten

Station7 biedt een ruime keuze voor de vorm van de tafelpoten. Zo kun je kiezen voor een X-vorm, A-vorm of U-vorm.

Afmetingen

Onze houten tafels zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen. Vanaf 160 x 100 centimeter tot 350 x 100 centimeter. Houd rekening met een tafelhoogte tussen de 67 en 75 centimeter afhankelijk van de dikte van het tafelblad die kan variëren tussen 4 en 8 centimeter. Je bent bij Station7 verzekerd van de best passende tafel voor je woon-/werkruimte.

Bent u in nog meer producten geïnteresseerd? Bekijk dan ook onze bijpassende eetkamerstoelen!

Wil je meer weten over industrieel wonen? Lees dan onze blogs voor tips en inspiratie!

  1. Zachte materialen in een industrieel interieur: velvet stof
  2. Kleuren combineren in een interieur: hoe werkt dat?
  3. Natuurlijke materialen: de woontrend van 2020
  4. Ontdek de voordelen van een industriële eikenhouten tafel
  5. Zo vind je jouw perfecte industriële tafel
  6. Tips en trends: de salontafel