9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bestel online gratis kleurstalen bij Station7

De industriële meubels van Station7 zijn in verschillende materialen en kleuren te verkrijgen. Wij helpen je graag om de beste keuze te maken voor jouw interieur. Natuurlijk kun je onze industriele stoelen, banken, fauteuils etc. online bekijken, maar je wilt ze natuurlijk ook zelf voelen en ervaren! Bestel daarom leer stalen en stof stalen bij Station7.

Wij proberen de stoffen en kleuren zo goed mogelijk te fotograferen om een goede indicatie van het uiterlijk van de stof te geven. Een foto voldoet niet altijd helemaal; het is fijn om een staal van leer of stof in het echt te zien!

Leer stalen en stof stalen


Je kunt leer staaltjes online bestellen van ons Vintage Art, Industrial Leather en geschuurd leer. Stof stalen zijn beschikbaar in velvet stof, jeans stof en eco leder. Stalen van onze houten tafels kun je alleen in onze showroom in Druten bekijken. Natuurlijk kun je in Druten ook onze andere kleurstalen ophalen. 

Hoe bestel ik kleurstalen?


Je kunt via ons online bestelsysteem jouw favoriete leer kleuren of stoffen bestellen. Wij hanteren een maximum van acht kleurstalen per persoon en de kleurstalen zijn niet voor professioneel gebruik. 

Na een geplaatste bestelling neemt het Station7 team contact met je op om je bestelling te bevestigen en je, indien nodig, extra informatie te geven over onze stoffen en producten. Zo weet je zeker dat je het juiste materiaal voor jouw nieuwe leren bank, velvet stoel of eco-leren fauteuil uitkiest.

Wil je tips over het combineren van kleuren in jouw interieur?

Lees in onze blog een aantal tips.