Onze website gebruikt cookies volgens onze cookie verklaring voor een betere en persoonlijke ervaring op onze website. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. - Meer informatie - Akkoord

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Barkruk voor aan de eetkamertafel

Een eetkamertafel is pas compleet wanneer je bijpassende stoelen hebt die de tafel complementeren. Hou je van speels, modern en industrieel? Dan zijn lage barkrukken voor aan de eetkamertafel een goede keuze. Deze industriële meubels nemen bovendien weinig ruimte in beslag. Dat maakt ze ideaal voor kleinere woningen.

Een industriële lage barkruk is perfect in balans dankzij de combinatie van leer en een metalen onderstel. De hoogte van de krukken is ook nog eens verstelbaar, waardoor iedereen altijd comfortabel aan tafel zit. Kies een model uit in een kleur waar jij blij van wordt, en de eetkamer is compleet.

Lage barkrukken online kopen, doe je gewoon bij onze webshop. Bekijk de verschillende kleuren en modellen die wij aanbieden en maak jouw keuze. Voor je het weet zit je gezellig aan tafel op jouw trendy en robuuste barkruk.