Producten 1-24 van 105

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 105

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Station7.nl vind je een uitgebreide collectie industriële leren eetkamerstoelen met een fantastisch zitcomfort. Wij gebruiken voor onze stoelen sterk buffelleer, dat het een stoere en karakteristieke uitstraling geeft. De bewerking van Ambachtelijk handgepoetst buffelleer, in één van de 8 trendkleuren, gebeurt handmatig, zodat de oneffenheden die in de natuur zijn ontstaan, zoals littekens, zichtbaar blijven en de meubels een vintage look krijgen. Het leer is stijlvol en gemakkelijk te onderhouden.

Onze leren eetkamerstoelen zijn zelf samen te stellen. Naast een keuze in frames kun je de stoelen bestellen in de kleuren Cuba, Camel, Light Brown, Cognac, Vintage Grey en Tabacco. Ook kan er gekozen worden tussen verschillende stiknaden waaronder bijvoorbeeld geblokt gestikt, verticaal gestikt en capiton. Je kunt ook een keuze maken voor een ruggreep of armleuningen.
Een leren eetkamerstoel past goed bij een eettafel eventueel samen met een leren eetkamerbank. Maar past ook zeer goed als conference stoel aan een vergadertafel in je kantoor of thuis.

Eetkamerstoelen met armleuningen en wieltjes

Zit je graag de hele avond lekker aan tafel en vind je gemak belangrijk? Kies dan een eetkamerstoel met armleuningen en wieltjes. Je geniet dan van een mooie stoere combinatie tussen comfort, uitstraling en gemak. Armleuning en ruggreep zijn optionele keuzes.