Onze website gebruikt cookies volgens onze cookie verklaring voor een betere en persoonlijke ervaring op onze website. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. - Meer informatie - Akkoord

O-poot tafels

Een industriële eikenhouten tafel met O-poot maakt hoe dan ook een statement in jouw interieur. Deze robuuste tafels vallen op dankzij hun bijzondere onderstel: metalen poten in de vorm van een vierkant. Het fijne aan deze stoere tafelpoten is dat je alle ruimte heeft voor bijpassende stoelen onder de tafel.

Alle O-poot tafels zijn voorzien van een hoogwaardig eikenhouten tafelblad. Dat maakt ze een goede keuze wanneer je op zoek bent naar industriële meubels. Ga voor een exemplaar met een lichtbruin blad, of maak jouw interieur juist wat warmer door een model met donkerbruin eikenhout uit te zoeken.

Een O-poot tafel kopen doe je gemakkelijk online. In onze webshop vind je namelijk diverse exemplaren in verschillende afmetingen. Decoreer jouw woning met een industriële salontafel met O-poten, of ga juist voor een opvallende eettafel met extra grote afmetingen.

Toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan eens deze A-poot tafels.