Onze website gebruikt cookies volgens onze cookie verklaring voor een betere en persoonlijke ervaring op onze website. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. - Meer informatie - Akkoord

Industriële Vitrinekast met glazen deuren - Metaal met glas - Art. C076

    • Gratis bezorging
    • Eigen fabriek
    • Montage service
Bezorgen
Gemonteerd afgeleverd

Hoogte tussen de schappen ± 31 cm De metalen vitrinekast heeft een industriële uitstraling door de stoere metalen buitenzijde in combinatie met een witte binnenkant. De vitrinekast is voorzien van vier glazen deuren met legplanken over de gehele breedte van deze royale kast. Garantie op dit product volgens CBW-voorwaarde.

Garantie

Station7 is aangesloten bij én erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Hierdoor heb je veel extra zekerheden. Om te beginnen voldoet de uitgebreide, eigen productgarantie aan de strenge CBW-voorwaarden. Alleen specifieke klachten over het gebruik en de producteigenschappen zijn van deze garantie uitgesloten.

Specificaties

Merk:New Routz
SKU:8216418.C076
 Totale hoogte:  185 cm
 Totale breedte:  139 cm
 Totale diepte:  43 cm
 Schap afmeting:  137 x 40 cm 

Probeer ons product uit

Je bent van harte welkom in onze showroom in Druten om dit product te ervaren. Indien je specifieke vragen over het product heeft kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

Bezoek ons in Druten (Gelderland)

Inspiratie