De Kaptafel / het Bureau Jet is gemaakt van een opgedikt acacia blad van 3 centimeter dik. Het bureau heeft een prachtige boomstam vorm waardoor het blad natuurlijk en robuust oogt. Het bureau wordt ondersteund door een metalen frame dat afgewerkt is met een zwarte poedercoat finish. Ook is het bureau voorzien van een ladeblok, deze is doormiddel van een gaatje aan de voorkant te openen. De afmetingen van het ladeblok zijn 27 centimeter diep, 41 centimeter breed en 7 centimeter hoog.

Bezoek onze showroom om onze meubels en materialen te ervaren.

Dit product is alleen te bekijken in de showroom in Druten.

Kaptafel / bureau Jet| Alcacia hout

    • Gratis bezorging
    • Eigen fabriek
    • Montage service

Garantie

Station7 is aangesloten bij én erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Hierdoor heb je veel extra zekerheden. Om te beginnen voldoet de uitgebreide, eigen productgarantie aan de strenge CBW-voorwaarden. Alleen specifieke klachten over het gebruik en de producteigenschappen zijn van deze garantie uitgesloten.

Specificaties

Merk:Industrieel Interieur
SKU:IND2511/15
Materiaal blad: Alcaciahout
Materiaal onderstel: Zwart metaal
Onderhoud: Afnemen met een lichtvochtige doek
Hoogte: 76cm
Diepte artikel: 37cm
Breedte artikel: 120cm

Probeer ons product uit

Je bent van harte welkom in onze showroom in Druten (Gelderland) of Wateringen (Zuid-Holland) om onze producten te ervaren. Indien je specifieke vragen hebt over dit product kun je natuurlijk contact met ons opnemen.