Gratis Levering | Eigen Fabriek | Showroom 7 dagen per week open | 3 jaar garantie

Transportkosten

Bezorgen Nederland € 0,00

Bezorgen Belgie € 0,00

Bezorgen Luxemburg € 0,00

 

Drempel Bezorging:

Al onze prijzen zijn inclusief Drempel Bezorging.
Drempel Bezorging houdt in dat wij uw bestelde artikelen bezorgen tot uw eerst drempel van uw woning op de begane grond, voor etage woningen geldt dat wij het product tot en met de eerste deur van het gebouw bezorgd wordt.
Bij Drempel Bezorging bent u zelf verantwoordelijk voor het monteren en plaatsen van uw product.
Het product wordt in de verpakking geleverd. Let op: een aantal van onze producten worden gedemonteerd geleverd, voor deze producten geldt dat er een duidelijke beschrijving is bijgevoegd.


Top Bezorging:

Dit betekend dat uw product wordt uitgepakt, gemonteerd, gecontroleerd met monteur, geplaatst wordt waar u dat wilt én het verpakkingsmateriaal wordt meegenomen.
Top Bezorging is mogelijk bij begane grond woningen en etagewoningen die bereikbaar zijn met een lift (let wel op dat het product in de lift past).
Bij etagewoningen die niet bereikbaar zijn met een lift, wordt maximaal tot op de eerste etage geleverd. Hou er bij het berekenen van het trapgat rekening mee dat de afmetingen op de website zijn aangegeven zonder verpakking, maar dat de producten natuurlijk met verpakking worden geleverd. Indien een etagewoning niet geleverd kan worden (bijvoorbeeld door ruimtegebrek), zal de order niet tot achter de eerste deur van de woning geleverd worden.
De volgende zaken vallen niet onder Top Bezorging:
 
  • takelen / verhuislift
  • verwijderen van deuren of ramen
  • veranderen van de draairichting van deuren
  • boren, zagen, op maat maken en dergelijke
  • verplaatsen van zaken die al deel uitmaken van de inboedel
  • naar boven brengen via een vlizotrap
  • doorgang vrijmaken van obstakels


Let op:

De bovenstaande bezorg mogelijkheden gelden niet voor de Waddeneilanden en leveringen hoger dan de eerste etage zonder lift.
Wilt u gebruik maken van onze verhuislift of bezorg-service op de Waddeneilanden? Vraag naar de voorwaarden bij onze klantenservice.

 

Meer info over een UPS-levering:

U kunt zich ook gratis registreren voor UPS My Choice®,  dan stuurt UPS u een bericht wanneer er zendingen binnenkomen en biedt u de flexibiliteit om uw pakketten op een andere tijd of plaats of bij een UPS Access Point™-locatie te laten leveren, wanneer u uw pakketten niet in ontvangst kunt nemen. Met uw UPS My Choice lidmaatschap kunt u uw voorkeuren instellen--zoals waarschuwingen via sms of email--en prioriteiten stellen wat betreft het beheer van uw UPS thuisleveringen. UPS My Choice leden hebben verschillende opties, zodat hun pakketten worden afgeleverd zoals het hen past:
Klik om direct een UPS My Choice® account aan te maken.

Een zorgeloze bezorging

Selecteer  de onderstaande link 'Uw zending traceren'. Voer het trackingnummer van uw zending in in (die u via email heeft ontvangen) en selecteer de knop 'Traceren'. U gaat dan naar de pagina 'Traceeroverzicht'. Zo kunt u precies zien op welke datum de zending kunt verwachten.

Als u op die dag niet aanwezig bent, kunt u kiezen uit de volgende opties voor het ontvangen van uw zending:

- Als een handtekening vereist is, kunt u de zending laten bezorgen bij een buur die wel thuis is.
- Haal uw zending af in een UPS klantencenter.
- Plan een nieuwe aflevering op een dag waarop u wel beschikbaar zult zijn voor ontvangst.
- Laat uw zending op een ander adres bezorgen.

Uw zending traceren

Wanneer uw chauffeur een UPS InfoNotice achterlaat

Als u niet aanwezig bent wanneer uw chauffeur probeert een zending bij u te bezorgen, ontvangt u een UPS InfoNoticeSM. Bovenaan de InfoNotice ziet u de datum waarop de InfoNotice is achtergelaten en of het hier ging om een eerste, tweede of laatste poging. Als UPS er na drie pogingen niet in slaagt de zending af te leveren, wordt deze gedurende vijf dagen vastgehouden in een UPS-vestiging in de buurt, voordat ze retour gestuurd worden aan Station7. Rembours-verzendingen worden retour gestuurd naar de zender op de dag van de laatste afleverpoging.

Meer informatie over UPS InfoNotice