Showroom Afspraak Maken

EENVOUDIG EEN AFSPRAAK MAKEN


BEZOEK DE STATION7 STORE IN DRUTEN OF WATERINGEN

Ben je op zoek naar nieuwe meubels met een robuuste uitstraling? Onze eigentijdse collectie industriële meubels heeft voor ieder wat wils! Kom onze industriële meubelcollectie bekijken. Je bent van harte welkom in onze showrooms. De komende tijd werken wij alleen op afspraak. Op deze manier kunnen wij de maatregelen van het RIVM goed naleven en zorgen wij voor een veilige winkelomgeving voor onze klanten medewerkers.Veiligheid staat bij Station 7 voorop! Lees meer over de voorzorgsmaatregelen in onze showrooms.

Maak eenvoudig via het onderstaande formulier jouw showroom afspraak. Je kunt aangeven of je het liefst in Druten of Wateringen langs wilt komen en welke dag jouw voorkeur heeft.

Wij nemen na ontvangst van het formulier contact met je op en plannen de afspraak met je in. Wil je liever direct telefonisch contact met het Station7 team? Bel dan op maandag t/m zaterdag tussen 11.00 - 17.00 uur naar 048-7725177


MAAK EEN AFSPRAAKBEZOEK ONZE STORESGratis online woonadvies waar en wanneer jij wilt

Heb je een vraag over een van de producten die je hebt gezien? Wil je meer weten over kleuren, materialen of afmetingen,.
Of wil je advies bij je aankoop? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. We helpen je graag.

 

 
 
 

TELEFONISCH CONTACT

Bel ons: 048-77 251 77

Maandag t/m zondag (Openingstijden)

 
 
 

EVEN APPEN

WhatsApp: 06 36 45 22 87

Direct vanaf je mobiele telefoon, snel en makkelijk

 
 
 

SAMEN CHATTEN

Chat live met een adviseur

Maandag t/m zondag (Openingstijden)

 
 
 

MAIL CONTACT

Mail ons: info@station7.com (Binnen 1 werkdag reactie)