69

Make-Up Kit - Gepoetst leer

Vanaf € 69,00
Alle meubels zijn verkrijgbaar in alle materialen (Vintage Art, Geschuurd Leer, Industrial Leather, Eco Leder Bull, Velvet Stof en Jeans Stof) De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten.


Gratis verzending in Nederland en België
2 jaar garantie op alle producten CBW Station7
Te bezichtigen in onze Stores in Druten & Wateringen
Omschrijving

COLOR MAKE UP

Een gekleurde crème op waterbasis voor verbleekt, gekrast of gebarsten leer. Dit product moet altijd worden gebruikt in combinatie met de Leather Sealer. Wacht met het aanbrengen van de Colour Make Up tot het product helemaal droog is en breng dan de Leather Sealer aan.

Gebruiksaanwijzing: Reinig het leer voor gebruik met een vochtige doek en laat het drogen. Schud de fles grondig en gebruik een paar druppels op een zachte, schone doek. Breng de crème aan met lichte cirkelvormige bewegingen op een klein oppervlak. Poets daarna grondig met een droge doek voordat het product droogt. Zorg ervoor dat u het product volledig verwijdert uit niet-gescheurde of niet-bekraste gebieden. Behandel indien nodig het hele meubilair. Bescherm het leer vervolgens met twee of meer behandelingen  Leather Sealer. Wrijf tenslotte zachtjes over het leer met een droge schone doek om er zeker van te zijn dat er geen kleurverlies optreedt. Indien nodig opnieuw behandelen met Leather Sealer. Kan op elk leertype worden gebruikt, behalve op suède, nubuck en geschuurd leer.

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik: Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen en de huid vermijden. Bij aanraking met overvloedig water afspoelen. Niet inslikken. Was de handen na gebruik. Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar.

EUH208 Bevat 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one. Kan een allergische reactie veroorzaken.

 

LEATHER SEALER

Een innovatieve formule die zorgt voor een uitstekende bescherming en weerstand tegen vuil en wrijven, waardoor een glanzende afwerking en een zijdeachtig gevoel ontstaat.

Gebruiksaanwijzing: Schud na gebruik van de Colour Make Up de fles Leather Sealer goed voor gebruik. Breng Leather Sealer aan met behulp van de meegeleverde witte doek en bewerk het gehele oppervlak van het leer op gelijkmatige wijze. Laat het product na het aanbrengen op natuurlijke wijze drogen. Voor een glanzende afwerking poetst u het leer als het volledig droog is met een lichtgekleurde zachte doek. Niet agressief wrijven! Kan op elk leertype worden gebruikt, behalve op suède, nubuck en geschuurd leer.

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik: Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen en de huid vermijden. Bij aanraking met overvloedig water afspoelen. Niet inslikken. Was de handen na gebruik.

EUH208 Bevat isothiazolinones en chlorocresol. Kan een allergische reactie veroorzaken.

 

Inhoud van de onderhoudskit:

  1. Color make up 250ml
  2. Leather sealer 250ml
  3. Spons
  4. Gebruikershandleiding


Wij geven geen garantie op het aanbrengen van de make-up kits.

Extra productinformatie
Meer informatie
Levertijd3-5 werkdagen
MerkSimone Albani Living Excellence
Onze Materialen & Kleuren

Bekijk onze verschillende materialen en kleuren.

Vintage Art

Dit sterke leer heeft een stoere, authentieke uitstraling. Het leer wordt met de hand gekleurd, waardoor de oneffenheden die in de natuur zijn ontstaan zichtbaar blijven. Denk aan bijvoorbeeld insectenbeten, schrammen en littekens. Hierdoor is elk meubel die je bij Station7 koopt uniek. Ook al kun je de natuurlijke markeringen zien, het leer blijft van de hoogste kwaliteit. Handmade. Na het kleuren krijgt het leer nog een extra beschermlaag met UV-protectie. Dit beschermt tegen vocht en gaat verkleuring tegen.

Ambachtelijk hand gepoetst buffelleer is een natuurproduct en daarom is onderhoud belangrijk. Station7 heeft voor het onderhouden en beschermen van het leer een Leather Care Kit. Dit bestaat uit een reinigingsmiddel op waterbasis voor het schoonmaken van het leer en een protector - een voedend en beschermend middel - dat is ontwikkeld om het leer te beschermen tegen vlekken.

De kleuren van het Hand gepoetste buffelleer kunnen enigszins afwijken van de originele leerkleur. In onze showrooms kun je de originele kleuren komen bekijken. Voor ons Hand gepoetste buffelleer hebben wij kleurstalen voor u gemaakt.

Gratis kleurstalen aanvragen

Echt leder

Hand geschuurd leer

Het sterke buffelleer van Station7 wordt in onze Italiaanse looierij na de kleuring op een speciale wijze behandeld en vervolgens met de hand geschuurd. Deze ambachtelijke methode levert een stoere maar chique uitstraling op met een aangenaam zachte touch. Buffelleer heeft een natuurlijke uitstraling waarbij oneffenheden die in de natuur zijn ontstaan zichtbaar blijven. Denk aan bijvoorbeeld insectenbeten, schrammen en littekens. Hierdoor is elk meubel dat je bij Station7 koopt uniek. Ook al kun je de natuurlijke markeringen zien, het leer blijft van de hoogste kwaliteit. Handmade. Na het kleuren krijgt het leer nog een extra beschermlaag met UV-protectie. Dit beschermt tegen vocht en gaat verkleuring tegen.

De kleuren van het Hand geschuurde leer kunnen enigszins afwijken van de originele leerkleur. In onze showrooms kun je de originele kleuren komen bekijken. Voor ons Geschuurd leer hebben wij kleurstalen voor u gemaakt.

Gratis kleurstalen aanvragen

Echt Leder

Industrial Leather

Het Industrial Leather van Station7 wordt in onze Italiaanse looierij gepoetst. Door het machinaal poetsten op een speciale wijze zorgt deze techniek voor een stoere industriële maar toch luxueuze uitstaling. Toch is leer een natuurproduct met al zijn eigenschappen en nuances. De ruwe industriële uitstaling waarbij oneffenheden die in de natuur zijn ontstaan blijven nog steeds zichtbaar in het leer.De kleuren van het Industrial Leather kunnen enigszins afwijken van de originele leerkleur. In onze showrooms kun je de originele kleuren komen bekijken. Voor ons Industrial Leather hebben wij kleurstalen voor u gemaakt.

Gratis kleurstalen aanvragen

Eco-leder Bull

Eco-leder Bull bestaat uit zowel echt leer als stof. De achterzijde van de stof bestaat uit 100% leer, wat ervoor zorgt dat het materiaal steviger is. Ook gaat het materiaal daardoor langer mee dan normale stofsoorten. De voorzijde van het eco-leer bestaat uit een stof met een leren print. Op deze manier is het materiaal zo stevig als leer, ziet het eruit als leer en is het zo zacht als stof. De combinatie is dus perfect om een product te creëren die zo zacht is als stof en zo stevig is als leer.

De kleuren op het beeldscherm kunnen enigszins afwijken van de werkelijke kleur. In onze showrooms kun je de originele kleuren komen bekijken.

Gratis kleurstalen aanvragen


Velvet stof

Velvet stof, ook wel "Velours" of "Fluweel" genoemd, is een stof van 100% Polyester dat een industriële en luxe uitstraling heeft. Velvet stof past goed binnen iedere landelijke, robuuste, stoere of moderne inrichting. Door zijn samenstelling met Nylon is deze ongekend sterk en zeer gemakkelijk in het onderhoud. De textuur van de stof, die er elke keer anders uitziet door lichtinval voelt heerlijk zacht aan. Onze velvet eetkamerstoelen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren.
Velvet stof heeft geen onderhoud nodig. Voor het reinigingen van Velvet stof kan er gebruikt gemaakt worden van een vochtige doek. Na het afnemen van de vlekken moet de stof drogen en is daarna weer klaar voor gebruik.

De kleuren op het beeldscherm kunnen enigszins afwijken van de werkelijke kleur. In onze showrooms kun je de originele kleuren komen bekijken.
Voor onze Velvet collectie hebben wij kleurstalen voor u gemaakt.

Gratis kleurstalen aanvragen


Jeans stof

Jeans stof bestaat voor 100% uit katoen. De stof bestaat uit een weefsel waarbij twee garengroepen haaks op elkaar staan. Door de ‘stonewash finish’ heeft deze stof een industriële en vintage uitstraling en heeft iedere meter stof een ander uniek aspect. Katoen is een erg stevig materiaal en ventileert goed bij gebruik.

De kleuren van Jeans stof kunnen enigszins afwijken van de originele leerkleur. In onze showrooms kun je de originele kleuren komen bekijken. Voor onze Jeans stoffen hebben wij kleurstalen voor u gemaakt.

Gratis kleurstalen aanvragen

Robuust eiken, Nieuw eiken, Boomstam eiken

Stoer robuust eiken

Robuust eiken is een nieuw eiken tafelblad dat is bewerkt door de beste vakmensen. Met de benodigde materialen gaan zij aan de slag met dit hout om er een robuust blad van te maken waar de natuurlijke noesten blijven behouden.

Stoer nieuw eiken

Dit eiken tafelblad heeft een vlakkere afwerking alvorens het blad gekleurd wordt. Het tafelblad blijft stoer door de nog aanwezige natuurlijke noesten.

Boomstam eiken

Boomstam Eiken heeft als eigenschappen dat er noesten in zitten, het robuust is afgewerkt en een rand heeft als een doorgezaagde boomstam. Dit geeft Boomstam Eiken een mooie natuurlijke uitstraling.

 

De kleuren van Nieuw eiken, Robuust eiken en Boomstam eiken kunnen enigszins afwijken van de originele houtkleur. In onze showrooms kun je de originele kleuren komen bekijken. Voor ons Nieuw eiken, Robuuste eiken en Boomstam eiken hebben wij kleurstalen voor u gemaakt.

Gratis kleurstalen aanvragen

 

 

Probeer ons product uit

Je bent van harte welkom in onze stores Druten (Gelderland)& Wateringen (Zuid-Holland) om onze producten te ervaren.
Indien je specifieke vragen hebt over dit product kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

 STORE DRUTEN


Industrieweg 39-3
6651 KR Druten

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 09:00 - 17:00


Ga naar Store Druten
STORE WATERINGEN


Turfschipper 49
2292 JC Wateringen

Openingstijden
Dinsdag, woensdag, vrijdag & zaterdag 11:00 - 17:00


Ga naar Store Wateringen
PERSOONLIJK WOONADVIES


Wil je zeker zijn van een bezoektijd of persoonlijk woonadvies? Maak een afspraak, zodat je zeker bent dat er een woonadviseur of interieur designer voor je klaar staat.


 
Garantie

Garantie

Station7 is aangesloten bij én erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Hierdoor heb je veel extra zekerheden. Om te beginnen voldoet de uitgebreide, eigen productgarantie aan de strenge CBW-voorwaarden. Alleen specifieke klachten over het gebruik en de producteigenschappen zijn van deze garantie uitgesloten.

 

CBW