69

Make-Up Kit - Gepoetst leer

Vanaf € 69,00
Alle meubels zijn verkrijgbaar in alle materialen (Vintage Art, Geschuurd Leer, Industrial Leather, Eco Leder Bull, Velvet Stof en Jeans Stof) De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten.

 

Gratis verzending in Nederland en België
2 jaar garantie op alle producten CBW Station7
Te bezichtigen in onze Stores in Druten & Wateringen
Omschrijving

COLOR MAKE UP

Een gekleurde crème op waterbasis voor verbleekt, gekrast of gebarsten leer. Dit product moet altijd worden gebruikt in combinatie met de Leather Sealer. Wacht met het aanbrengen van de Colour Make Up tot het product helemaal droog is en breng dan de Leather Sealer aan.

Gebruiksaanwijzing: Reinig het leer voor gebruik met een vochtige doek en laat het drogen. Schud de fles grondig en gebruik een paar druppels op een zachte, schone doek. Breng de crème aan met lichte cirkelvormige bewegingen op een klein oppervlak. Poets daarna grondig met een droge doek voordat het product droogt. Zorg ervoor dat u het product volledig verwijdert uit niet-gescheurde of niet-bekraste gebieden. Behandel indien nodig het hele meubilair. Bescherm het leer vervolgens met twee of meer behandelingen  Leather Sealer. Wrijf tenslotte zachtjes over het leer met een droge schone doek om er zeker van te zijn dat er geen kleurverlies optreedt. Indien nodig opnieuw behandelen met Leather Sealer. Kan op elk leertype worden gebruikt, behalve op suède, nubuck en geschuurd leer.

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik: Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen en de huid vermijden. Bij aanraking met overvloedig water afspoelen. Niet inslikken. Was de handen na gebruik. Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar.

EUH208 Bevat 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one. Kan een allergische reactie veroorzaken.

 

LEATHER SEALER

Een innovatieve formule die zorgt voor een uitstekende bescherming en weerstand tegen vuil en wrijven, waardoor een glanzende afwerking en een zijdeachtig gevoel ontstaat.

Gebruiksaanwijzing: Schud na gebruik van de Colour Make Up de fles Leather Sealer goed voor gebruik. Breng Leather Sealer aan met behulp van de meegeleverde witte doek en bewerk het gehele oppervlak van het leer op gelijkmatige wijze. Laat het product na het aanbrengen op natuurlijke wijze drogen. Voor een glanzende afwerking poetst u het leer als het volledig droog is met een lichtgekleurde zachte doek. Niet agressief wrijven! Kan op elk leertype worden gebruikt, behalve op suède, nubuck en geschuurd leer.

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik: Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen en de huid vermijden. Bij aanraking met overvloedig water afspoelen. Niet inslikken. Was de handen na gebruik.

EUH208 Bevat isothiazolinones en chlorocresol. Kan een allergische reactie veroorzaken.

 

Inhoud van de onderhoudskit:

  1. Color make up 250ml
  2. Leather sealer 250ml
  3. Spons
  4. Gebruikershandleiding


Wij geven geen garantie op het aanbrengen van de make-up kits.

Extra productinformatie
Meer informatie
SKUHWLMUKITS
MerkSimone Albani Living Excellence
Probeer ons product uit

Je bent van harte welkom in onze stores Druten (Gelderland)& Wateringen (Zuid-Holland) om onze producten te ervaren.
Indien je specifieke vragen hebt over dit product kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

 STORE DRUTEN


Industrieweg 39-3
6651 KR Druten

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 09:00 - 17:00


Ga naar Store Druten
STORE WATERINGEN


Turfschipper 49
2292 JC Wateringen

Openingstijden
Dinsdag, woensdag, vrijdag & zaterdag 11:00 - 17:00


Ga naar Store Wateringen
PERSOONLIJK WOONADVIES


Wil je zeker zijn van een bezoektijd of persoonlijk woonadvies? Maak een afspraak, zodat je zeker bent dat er een woonadviseur of interieur designer voor je klaar staat.


 
Garantie

Garantie

Station7 is aangesloten bij én erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Hierdoor heb je veel extra zekerheden. Om te beginnen voldoet de uitgebreide, eigen productgarantie aan de strenge CBW-voorwaarden. Alleen specifieke klachten over het gebruik en de producteigenschappen zijn van deze garantie uitgesloten.

 

CBW