3-zits banken

3 zitsbank

Comfortabele 3 zitsbank

Een 3 zitsbank mag niet ontbreken bij jouw inrichting. Banken zijn geweldige meubelstukken voor de woonkamer. Het zijn namelijk de meubelstukken die ontspanning en een goed gesprek met vrienden onder het genot van een kopje koffie mogelijk maken. Bankstellen behoren comfortabel en mooi te zijn, zacht en fijn om aan te raken en ze moeten je een veilig en omarmd gevoel geven.

Het bijzondere assortiment driezitsbank van Station7 is het beste voorbeeld van hoe 3 zitsbanken mooi en comfortabel, schitteren en toch een beetje discreet, niet opvallend in het algemene beeld van de kamer passen. Allereerst is een stoffen 3 zitsbank of leren 3 zits bank groot genoeg om er drie mensen op te laten zitten. Een bank 3 zits is niet bedoeld om een hele familie te huisvesten, maar perfect voor een stel vrienden en jezelf.

 

3 zits bank leer

Een 3 zits bank leer staat prachtig in iedere woonkamer. Een 3 zitsbank geeft net wat meer ruimte om te zitten en zelfs te liggen als je even wilt uitrusten op de 3 zitsbank na een dag hard werken. Onze leren 3 zits bank is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ga je voor een buffel leren 3 zits bank cognac kleur of geef je de voorkeur aan bruin geschuurd leer, welke weer mooi combineert met diverse accessoires. Bijvoorbeeld een 3 zitsbank met houten salontafel.

Geschuurd leer is een speciaal leer dat in onze Italiaanse looierij na de kleuring op een speciale wijze wordt behandeld. Daarna wordt de 3 zits bank leer met de hand geschuurd. Deze ambachtelijk manier van werken levert vervolgens een robuuste, stoere, maar chique uitstraling op met een aangename zachte touch voor de 3 zitsbank.

 

3 zits bank stof

Ben je op zoek naar een 3 zits bank stof, dan kan je zeker terecht bij de prachtige meubels van Station7. Naast leren 3 zits banken hebben wij ook een grote collectie stoere stoffen banken. Een 3 zits bank stof gemaakt van velvet of jeans stof. Stel je stoffen 3 zitsbank zelf samen.

Wij bieden namelijk verschillende typen en afmetingen bankdelen aan, waarmee je jouw droom 3 zitsbank creëert. Kies bijvoorbeeld voor een rechte driezitsbank met smalle armleuningen in de kleur Tabacco, Cuba of een 3 zitsbank Vintage Grey. Kies de bijpassende stiknaad en de pootjes van de 3 zitsbank. Jouw ideale bankstel 3 zits stel je gewoon zelf samen, wellicht met een beetje hulp van onze styliste.

 

De ultieme bank kopen

Wil je een comfortabele stoffen of leren 3 zits bank kopen? Dan kan je terecht in de online winkel van Station7 waar je de perfecte 3 zitsbank voor jouw woning vindt. Wil je liever eerst de 3 zitsbank in het echt zien, zoals een 3 zits bank met hocker? Kom dan langs in één van onze showrooms in Druten of Wateringen waar je de driezitsbank ook voelen kan.

Onze interieur adviseurs staan je graag te woord bij een bank kopen of ander meubelstuk, zoals bijpassende draaifauteuil. De afmetingen 3 zitsbank zijn precies goed voor bijna elke plek. Een 3 zitsbank is niet te groot, maar toch ruim genoeg. Een 3 zitsbank is ruim en staat voor je klaar om je in de beste zitomstandigheden te ontvangen. Kortom, wie wil nu niet een relaxte 3 zitsbank kopen?