Groene leren banken

Groene leren bank kopen bij Station7

Er zijn weinig dingen die een woning levendiger maken dan een beetje kleur in het interieur! Ben je op zoek naar meer sfeer in jouw woonkamer? Overweeg dan om een groene leren bank te kopen. Een groen leren bankstel is met zijn tijdloze maar hippe uiterlijk een echte aanvulling voor ieder interieur.

Leren bank groen

Ben je op zoek naar een groen leren bankstel? Dan ben je bij Station7 aan het juiste adres. In onze showroom in Epe vind je allerlei groene leren banken, dus kom eens een kijkje nemen!

Natuurlijk is het model van de bank een belangrijke keuze. Of je nu liever een groene leren hoekbank kiest voor jouw woonkamer, of juist eerder graag op een rechte olijfgroene leren bank zit: wij hebben voor ieder wat wils. Onze groene leren banken zijn er onder andere in een groene tweezitsbank, groene driezitsbank, hoekbank groen of groene loungebank. Genoeg keuze dus!

Onze groene leren bank is verkrijgbaar in diverse materialen. Kies voor hand gepoetst leer in de kleur Army Green of geschuurd leer in olijfgroen Olive

Olijfgroene bank combineren in je interieur

De kleur groen voor je bankstel combineert prachtig met de industriele meubels waar wij verder dol op zijn. Houten salontafels, robuust metalen wandkasten… het gaat mooi samen.

Natuurlijk staan onze interieurstylisten graag voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt bij het combineren van meubels. Zo zorg jij dat je groene leren bank prachtig staat bij de rest van je interieur!

Groene leren bank online kopen

Jouw nieuwe groene leren hoekbank vind je gewoon online. Neem een kijkje op onze webshop, waar je meerdere type groene banken vindt in verschillende formaten. Op deze manier is het altijd mogelijk om een kleurrijk accent te creëren in uw industriële woonkamer. Kies bijvoorbeeld voor een olijfgroene leren bank die goed combineert met verschillende woonstijlen. 

Wil je meer lezen over onze banken? Lees dan onze woonblogs

  1. Hoe vind je de juiste robuuste bank?
  2. Hoe vind je de perfecte eetkamerbank?
  3. Welke woonstijl past bij jou?
  4. Industrieel wonen: dat doe je zo!
  5. Kleuren combineren in een interieur: hoe werkt dat?
  6. Vijf tips voor meer licht en ruimte in jouw interieur
  7. Industrieel wonen: dat doe je zo!