Bijzettafels

Houten tafels Station7

Bijzettafel maakt de ruimte compleet

Voelt jouw inrichting niet compleet? Dan ben je wellicht de bijzettafel vergeten te kopen. Bij een ruimte inrichten is grootte belangrijk, waardoor we vaak de kleine dingen over het hoofd zien. We hebben de neiging om ons vooral te concentreren op de grotere meubelstukken, waardoor we de bijzettafel of poef achterwege later.

Zodra je de grote bank en eettafel met eetkamerstoelen hebt uitgekozen, is het tijd om de laatste hand te leggen aan het decor. Het zijn vaak de kleine details die de grootste impact hebben op de sfeer en inrichting van een ruimte. Een bijzet tafel maakt daarom een enorm verschil in het algehele ontwerp. Het maakt de ruimte namelijk compleet.

 

Multifunctionele bijzettafel zwart

Een bijzettafel zwart is een accentstuk waardoor de kamer volmaakt aanvoelt. Een bijzet tafel is ook een cruciaal meubelstuk voor een ruimte, zoals bijvoorbeeld een leeshoek. Bijzettafels zijn namelijk multifunctioneel en zeer veelzijdig. Ze kunnen tevens worden gebruikt als nachtkastjes voor de slaapkamer en zelfs als salontafels voor een informele loungeruimte.

De meeste van onze producten in de collectie zijn houten bijzettafels met een ronde vorm. Zowel een bijzettafel zwart als een bijzettafel hout zijn geschikt voor in de woonkamer bij de eethoek, maar ook zeker in de slaapkamer als nachtkastje. De zwarte bijzettafeltjes hebben een industriële look en staan eigenlijk in iedere kamer voortreffelijk.

 

Veelzijdige bijzettafel rond

Wat bijzettafels betreft zijn er veel verschillende soorten stijlen, vormen en ontwerpen om rekening mee te houden. Elk heeft zijn eigen unieke kenmerken. Een bijzettafel rond behoort tot de meest voorkomende en veelzijdige tafels. Ze hebben iets heel geruststellends, iets waardoor ze opvallen en tegelijkertijd opgaan. Ze passen even goed in moderne, traditionele, rustieke of industriële decors.

Ga voor een losse bijzettafel rond of kies voor een één van onze setjes bijzettafels, welke bestaat uit twee items. Met een setje maak je het geheel rustig en creëer je eenheid. Zo blijft er nog meer ruimte over om een decoratief item op te zetten, zoals een lamp of plant. Combineer verschillende soorten bijzettafels voor een speels effect. Bijvoorbeeld een bijzettafel rond en een vierkant model. Of een tafeltje van teakhout gecombineerd met een bijzet tafel boomstam met zwart metalen onderstel.

 

Stijlvolle bijzettafel industrieel

Een bijzettafel industrieel is een multifunctioneel item en is haast onmisbaar in de hedendaagse interieurs. Deze tafels worden gebruikt om kleinere voorwerpen op te plaatsen die je liever niet op de grond plaatst. Zoals een vaas, een plant, maar ook de afstandsbediening, mobiele telefoon en natuurlijk je glas met drinken.

Een bijzet tafel wordt vaak gekocht in combinatie met onze industriële fauteuils of wanneer je vanuit een zitplaats niet bij de salontafel kan. Een bijzettafel industrieel is de ideale toevoeging aan jouw interieur. Een klein tafeltje is namelijk makkelijk te verplaatsen en dus flexibel inzetbaar. Bekijk het Station7 assortiment voor een industriële bijzet tafel en profiteer van onze hoge service en scherpe prijzen.