Boomstamtafel

summeRsale
SUMMERSALE

Boomstamtafel op maat

Ontdek bij Station7 de tafel die bij je past, zoals een boomstamtafel op maat gemaakt of een robuust eiken eettafel. Naast het tafelblad kan je kiezen uit diverse poten die jouw tafel uniek maken. Kies voor een X-poot, U-poot of A-poot. Een boomstamtafel met metalen poten is bijvoorbeeld in talloze kleuren verkrijgbaar.

Je kan ook kiezen voor een lage boomstam salontafel voor een knusse zithoek. Of gebruik een boomstamtafel als bijzettafel. Door het boomstamblad is iedere tafel uniek en bovendien verkrijgbaar in diverse maten. Een boomstamtafel op maat laten maken is uiteraard ook mogelijk bij Station7. Het hout is afgewerkt met een lak op waterbasis. Dankzij de handmatige behandeling behoudt het materiaal zijn natuurlijk en robuuste uitstraling.

 

Unieke boomstam eettafel

Een boomstam eettafel is gemaakt van een rustiek eiken tafelblad. Dit blad bevat kleine noesten en scheuren, wat de eettafel boomstam een stoere en robuuste uitstraling geeft. Iedere boom is anders, waardoor een boomstamtafel altijd uniek is. Een boomstamblad kan bestaan uit één of twee delen.

Bij een tafel boomstam uit één deel is de breedte van het blad beperkt tot een bepaalde afmeting. Bij een tafelblad uit twee delen hebben we meer ruimte om de breedte te bepalen. In dit geval is het ook mogelijk om een boomstamtafel breder dan 1 meter te bestellen. Een boomstamtafel is door ons volledig geschuurd, voorzien van metalen strips aan de onderzijde om werking tegen te gaan en behandeld met natuurlijke lak.

 

Boomstam salontafel

Een unieke en zware boomstam salontafel gemaakt van massief eiken hout is een echte eye catcher in je huis. Je haalt met een houten salontafel boomstam letterlijk de natuur in huis. Onze boomstam salontafel rond is gemaakt van unieke stukken hout. Daardoor is ieder exemplaar anders en kan het iets van vorm afwijken.

Wij gaan graag op zoek naar de juiste houtschijf of tafelblad voor jouw boomstam eettafel of boomstam salontafel. Met een andere zaagrichting krijg je een dwarsdoorsnede. De groeiringen en de stamvorm worden zo prachtig zichtbaar in een boomstamtafel. Een boomstamschijf komt het best tot zijn recht als een salontafel. Hoe ouder de boom, hoe groter de boomstamschijf.

 

Boomstam tafel

Ins ons boomstam tafel assortiment hebben we diverse modellen opgenomen. Je kunt er ook voor kiezen de boomstamtafel op maat te laten maken. Bekijk de verschillende vormen die je het meest aanspreken en pas deze vervolgens aan naar je eigen smaak. Zo kun je een tafel voorzien van een ander onderstel, een ander tafelblad, tafelblad dikte en afwerking.

Een tafel van boomstam is  op verschillende manieren af te werken. Kies bijvoorbeeld voor epoxy hars voor een hoogglans effect of een Nano coating voor een goede bescherming met een natuurlijke look. Ook kan je de eiken boomstamtafel in een andere kleur laten bewerken door ons. Bespreek de mogelijkheden met één van onze interieur adviseurs en krijg advies op maat. We laten je namelijk graag alle mogelijkheden zien.