1649

Relax Fauteuil Leo

€ 1.649,00
Alle meubels zijn verkrijgbaar in alle materialen (Vintage Art, Geschuurd Leer, Industrial Leather, Eco Leder Bull, Velvet Stof en Jeans Stof) De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten.

 

Gratis verzending in Nederland en België
2 jaar garantie op alle producten CBW Station7
Te bezichtigen in onze Stores in Druten & Wateringen
Omschrijving

De Relax Fauteuil Leo van Station7 is leverbaar in hand gepoetst leer, Rebound leer, Chique leer, Novelty leer, Cool leer, Croco leer, Geschuurd leer, Velvet stof, Jeans stof en Eco-leder Bull. De stijl is robuust en stoer, met een eigentijdse maar tijdloze wijze van finishing van de materialen. Je geniet van de mooie combinatie van zitcomfort, uitstraling en productkwaliteit. Omdat er zoveel keuze in kleur is bij Station7 past een fauteuil altijd in jouw interieur. Heb je een landelijk of lifestyle interieur? Industrieel of modern? Wij hebben de juiste kleuren; hand gepoetst leer, Rebound leer, Chique leer, Novelty leer, Cool leer, Croco leer, Geschuurd leer, Velvet stof, Jeans stof en Eco-leder Bull waardoor je gegarandeerd zal slagen. Kortom, er is altijd een kleur die bij jouw interieur past. Bezoek onze showroom in Druten of Wateringen om onze meubels en materialen te ervaren en alle kleuren in het echt te zien.

Het lendekussen is te gebruiken als hoofdkussen en als lendekussen. De flap van het hoofdkussen kun je namelijk oprollen en naar binnen vouwen in deze flap.

Extra productinformatie
Meer informatie
SKU644 / 1705
KleurCuba
Totaal configureerbaarNee
CategorieFauteuils
MerkSimone Albani Living Excellence
Tabblad tabelvorm
Totale hoogte: 80 cm
Zithoogte: 45 cm
Zitdiepte: 55 cm
Zitbreedte: 80 cm

Vind hier meer informatie over onze afmetingen.

Probeer ons product uit

Je bent van harte welkom in onze stores Druten (Gelderland)& Wateringen (Zuid-Holland) om onze producten te ervaren.
Indien je specifieke vragen hebt over dit product kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

 STORE DRUTEN


Industrieweg 39-3
6651 KR Druten

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 09:00 - 17:00


Ga naar Store Druten
STORE WATERINGEN


Turfschipper 49
2292 JC Wateringen

Openingstijden
Dinsdag, woensdag, vrijdag & zaterdag 11:00 - 17:00


Ga naar Store Wateringen
PERSOONLIJK WOONADVIES


Wil je zeker zijn van een bezoektijd of persoonlijk woonadvies? Maak een afspraak, zodat je zeker bent dat er een woonadviseur of interieur designer voor je klaar staat.


 
Garantie

Garantie

Station7 is aangesloten bij én erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Hierdoor heb je veel extra zekerheden. Om te beginnen voldoet de uitgebreide, eigen productgarantie aan de strenge CBW-voorwaarden. Alleen specifieke klachten over het gebruik en de producteigenschappen zijn van deze garantie uitgesloten.

 

CBW