Retourneren: zo werkt dat

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kun je gebruik maken van het modelformulier.
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.


Mijn product is defect geleverd

Wij controleren alle producten die onze fabriek verlaten, om ervoor te zorgen dat jij een product ontvangt dat aan onze kwaliteitseisen voldoet. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, neem dan contact op met onze customer service via customercare@mail7.nl. Vermeld in de email wat er niet goed is aan het geleverde product en voeg daarvan ook foto’s toe. Onze Customer Service medewerker neemt binnen 3 werkdagen contact met je op de gemelde schade of het defect te bespreken.


Mijn product is incompleet geleverd

Wij controleren alle producten die onze fabriek verlaten, om ervoor te zorgen dat jij een product ontvangt dat aan onze kwaliteitseisen voldoet. Mocht er toch iets ontbreken, neem dan contact op met onze customer service via customercare@mail7.nl of +31(0)85-4890942. Geef duidelijk aan wat er ontbreekt en dan zullen wij zo snel mogelijk met een oplossing komen.