Onze website gebruikt cookies volgens onze cookie verklaring voor een betere en persoonlijke ervaring op onze website. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. - Meer informatie - Akkoord

Set van 4 | Joep eetkamerstoel zwart

    • Gratis bezorging
    • Eigen fabriek
    • Montage service
Set van 4 | Joep eetkamerstoel zwart is te koop in stappen van 4 stuks
Bezorgen
Gemonteerd afgeleverd
Actie
Geen

De Eetkamerstoel Joep is gemaakt van wax PU. Om deze reden heeft de stoel een oneffen lederlook. De rugleuning en de zitting zijn niet met elkaar verbonden en zijn beide voorzien van een kruisstiksel. Een stalen constructie bevestigd de rugleuning en de zitting met elkaar. Deze contructie loopt door in 4 stalen poten.


Voor het onderhoud is afnemen met een vochtige doek voldoende.
Bezoek onze showroom om de buitenstoel te ervaren en in het echt te zien.

Garantie

Station7 is aangesloten bij én erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Hierdoor heb je veel extra zekerheden. Om te beginnen voldoet de uitgebreide, eigen productgarantie aan de strenge CBW-voorwaarden. Alleen specifieke klachten over het gebruik en de producteigenschappen zijn van deze garantie uitgesloten.

Specificaties

Merk:Zijlstra
SKU:3690/44W
Set van: 4 stuks
Materiaal: Wax PU
Onderhoud: Afnemen met een vochtige doek
Totale hoogte: 80 cm
Totale breedte: 42 cm
Totale diepte: 54 cm
Zithoogte: 47 cm
Zitdiepte: 43 cm

Probeer ons product uit

Je bent van harte welkom in onze showroom in Druten om dit product te ervaren. Indien je specifieke vragen over het product heeft kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

Bezoek ons in Druten (Gelderland)