Shoppen tijdens Corona

Zelfs nu onze stores tijdelijk gesloten zijn blijven wij je graag helpen, om jouw woning nog net iets mooier te maken. Lees verder naar de mogelijkheden.


Online shoppen

Vanaf jouw stoel of bank nieuwe meubels bestellen? Dat kan bij Station7. Het grootste deel van onze collectie is online te bestellen. Heb jij al onze fast lane artikelen bekeken? Wil je niet maandenlang wachten op je nieuwe meubel, maar er direct van genieten? Wij begrijpen dat en daarom is onze voorraad met fast lane producten snel leverbaar! Bestel de unieke meubels via onze webshop en je hebt ze binnen enkele weken in huis.Online adviesgesprek

Wil je advies van een van onze deskundige woonadviseurs? Plan dan een online adviesgesprek in wanneer het jou uitkomt. Reuze handig, want via videobellen kunnen we meekijken hoe jouw interieur er nu uitziet en meedenken in de mogelijkheden. Bovendien kunnen we je per video direct meenemen door onze winkel en jouw favoriete meubels en kleuren tonen. Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren, vragen wij je in het opmerkingen veld je wensen aan te geven. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de afspraak.

Private shopping

Heb je een mooie bank, stoel, tafel of kast gezien op onze website? Wil je meer over weten of in het echt bekijken? Maak dan een afspraak om langs te komen voor een private shopping experience. Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren, vragen wij je in het opmerkingen veld je wensen aan te geven. Dan zorgen wij ervoor dat deze producten voor je klaarstaan. Mocht je vragen hebben, stel deze dan gerust! Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de afspraak.