STATION7 SHOWROOM IN WATERINGEN
Welkom bij de Station7 showroom in Wateringen, Zuid-Holland. In deze nieuwe showroom ben je aan het goede adres voor de mooiste industriële meubels en volop wooninspiratie. Onze interieurexperts staan voor je klaar om je het beste woonadvies te geven! Kom gerust een keer proefzitten op onze leren banken of leren eetkamerstoelen en laat je verrassen door de look en het comfort van de meubels.
Showroom Wateringen
Turfschipper 49
2292 JC
Wateringen
048-772 51 77
Showroom afspraak verplicht
Momenteel is voor een bezoek aan onze showroom een afspraak verplicht. Op deze manier kunnen wij de maatregelen van het RIVM goed naleven en zorgen wij voor een veilige winkelomgeving voor onze klant en een veilige werkomgeving voor onze medewerkers.
Aangepaste openingstijden klantenservice
ma t/m vr (tijdens lockdown)  09:00 - 21:00
zaterdag (tijdens lockdown)  09:00 - 21:00
zondag 31 januari  12:00 - 17:00

Maak een afspraak in Wateringen
Wil je de showroom in Wateringen bezoeken? Een afspraak is momenteel verplicht. Zo ben je er zeker van dat jij je veilig en in alle rust kunt laten adviseren. Wij reserveren hierbij maximaal 90 minuten per afspraak. Tijdens je afspraak houden wij alle maatregelen in verband met het coronavirus in acht. 
Richtlijnen voor je bezoek:
  1. Een afspraak maken voor je ons bezoekt, is verplicht
  2. Heb je gezondheidsklachten zoals hoesten en/of niezen? Blijf dan thuis, wij staan je graag online of telefonisch te woord 
  3. Houd in de winkel gepaste afstand van elkaar. Geef elkaar de ruimte
  4. Draag een mondkapje in de showroom. Station7 biedt deze indien nodig aan en er is desinfectiemiddel beschikbaar bij de ingang. 
  5. Betaal met pin of contactloos
Private shopping

Natuurlijk kun je in de showrooms van Station7 veilig winkelen. Vind je het toch een fijner idee om alleen in de winkel te zijn? Station7 geeft je de gelegenheid tot het boeken van een private shopping sessie, waarbij jij als enige klant in de winkel bent. Samen met een van onze interieurexperts kun je in alle rust onze collectie bekijken. Je kunt in het inschrijfformulier aangeven of je een private shopping sessie wilt boeken. Na ontvangst van de aanvraag nemen wij contact met je op om de sessie te bevestigen.
Ik wil een showroom afspraak in Wateringen maken
Per afspraak houden we rekening met maximaal 90 minuten adviestijd. Let op: Station7 neemt contact met je op om de afspraak te bevestigen!
:

Leren banken
Leren eetkamerstoelen
Leren banken
Tafels