Industriële eetkamerset kopen bij Station7

Soms kan het behoorlijk lastig zijn om een mooie eettafel te zoeken. Dan heb je er eindelijk één gevonden en dan moet je ook nog bijpassende eetkamerstoelen vinden. Heb jij daar totaal geen zin in, maar ben je wel bezig met het inrichten van je nieuwe eethoek? Dan hebben wij iets geweldigs voor jou: industriële eetkamersets. Onze woonstylisten hebben met de industriële meubels uit onze collectie verschillende industriële eetkamersets samengesteld, die niet misstaan in verschillende woonstijlen. Zo heb je en geen last meer van keuzestress, heb je een prachtige industriële eethoek en profiteer je bij de aanschaf van een industriële eetkamerset vaak ook van korting.

Bekijk al onze eetkamersets industrieel in ons assortiment en kies je favoriete set uit. Na de bestelling wordt de set gratis bij jou thuisbezorgd. Wil je onze samengestelde eetkamersets industrieel graag in het echt bekijken? Dat kan natuurlijk in één van onze showrooms. Onze woonstylisten helpen je dan graag met advies.

 

Eetkamerset industrieel stijlen

Het inrichten van je eetkamer kan vaak een hele klus zijn. Je wilt graag meubels die goed bij elkaar passen en ook nog eens bij je woonstijl passen. Het kopen van een complete industrieel eetkamerset is makkelijk en vaak ook nog goedkoper.

Maar hoe zorg je ervoor dat zo’n eetkamerset goed bij je industriële woonstijl past? Er zijn een aantal manieren waar je op kunt letten. Denk bijvoorbeeld aan industriële verlichting. Door een robuuste lamp boven je industriële eettafel met stoelen te hangen krijgt je eethoek gelijk een hele andere uitstraling. In ons assortiment eetkamersets kan je kiezen uit een set met stoelen of een set met stoelen en een eetbank. Welke optie past het beste bij jouw stijl?

 

Industriële eettafel bij je eethoek

Bij een eethoek hoort natuurlijk een mooie industriële eettafel waar je heerlijk aan kunt dineren met familie en vrienden. Bij onze eetkamersets zit natuurlijk een industriële eettafel, die is uitgekozen door onze woonstylisten. Omdat we steeds meer tijd doorbrengen aan de eettafel, om te eten of te werken, is het belangrijk dat deze basis van je eetkamerset goed is.

 

De voordelen van een industriële eetkamerset

Je kan natuurlijk losse industriële meubels aanschaffen bij Station7, maar in ons assortiment hebben we ook industriële eetkamer sets. Maar wat is het en wat zijn de voordelen? Een eetkamerset houdt in dat je een tafel met bijbehorende stoelen in één set koopt en dat heeft genoeg voordelen:

 1. Je hebt geen keuzestress
  Soms kan je dagen of weken op zoek zijn naar een nieuwe tafel. Als je dan eindelijk een industriële tafel hebt gevonden moet je ook nog weer op zoek naar nieuwe stoelen. Dat kan soms heel wat keuzestress veroorzaken. Daarom hebben onze woonstylisten verschillende industriële eetkamersets samengesteld voor jou, zodat je maar uit een kleine selectie hoeft te kiezen.
 2. Je hebt meubels die goed bij elkaar passen
  Net als dat het vinden van een mooie industriële eethoek voor veel keuzestress kan zorgen, kan het soms ook gebeuren dat je een tafel en stoelen hebt die totaal niet bij elkaar passen. Met een set gaat dat je niet gebeuren. Onze woonstylisten hebben de sets zorgvuldig samengesteld, zodat alles goed bij elkaar past.
 3. De eetkamersets industrieel passen bij iedere woonstijl
  Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak en woonstijl en daar hebben onze woonstylisten gelukkig rekening mee gehouden. Onze sets voor de eetkamer passen namelijk bij ieder interieur. Of je nou een romantische stijl hebt of juist een stoere industriële stijl.
 4. Je profiteert vaak van korting
  Vaak probeer je ook nog eens van korting op je eetkamerset en dat is natuurlijk heel fijn bij zo’n grote aankoop. Vraag onze woonstylisten voor meer informatie.

 

Industriële tafel met stoelen voor iedere ruimte

Onze industriële tafels met bijbehorende robuuste stoelen zijn geschikt voor iedere ruimte. Of je nou een huis hebt met een grote eethoek of juist een huis hebt met een kleine eetkamer. Zo hebben we bijvoorbeeld een industriële eettafel met vier eetkamerstoelen, die perfect passen in een kleinere ruimte. Heb je een ruime kamer, dan wil je natuurlijk ook een ruime eethoek. Ga dan voor onze industriële eettafel met zes stoelen of combineer drie stoelen met een prachtige leren eetbank.

Er is genoeg keus, zodat de eetkamersets in iedere ruimte passen. Heb je toch vragen over onze sets of wil je ze in het echt komen bekijken? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom. Onze woonstylisten staan altijd voor je klaar in Druten of Wateringen.