Bestel nu je landelijke barkrukken bij Station7

Landelijke Barkrukken

Landelijke barkrukken staan prachtig aan hoge tafels of aan kookeilanden. Station7 heeft een grote keus aan landelijke barkrukken, eetkamerstoelen en tafels. Je herkent landelijk barkrukken aan de rustieke uitstraling gericht op comfort en het gebruik van natuurlijke materialen zoals leer. Het zijn vaak krukken waarvan je eerste gedachte is ‘’dat zal vast lekker comfortabele zitten’’. Je wordt dan ook zelden teleurgesteld! De landelijke barkrukken collectie van Station7 is stijlvol, comfortabel en zeer functioneel. Het maak niet uit of je nu een landelijke barkruk zoekt vooral een bartafels thuis, of aan een kookeiland. Let wel goed op de hoogte van de landelijke barkruk.

 

Hoe kies je het beste jouw landelijke barkruk?

Landelijke barkrukken zijn er in veel verschillende soorten en maten. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een landelijke barkruk?

 

De hoogte van de barkruk

Bij het kopen van landelijke barkrukken is het van belang rekening te houden met de beschikbare ruimte en dien je de juiste hoogte uit te kiezen. Zo hebben wij drie hoogtes in barkrukken. Wat dacht je van een ontbijtbar in je keuken (65 cm) of een bartafel (85 cm) als vervanging van jouw eettafel? Tegenwoordig zien we het steeds vaker, barstoelen en barkrukken in plaats van eetkamerstoelen (45 cm). Het is van belang bij het opmeten dat er een ruimte van 25 tot 30 cm tussen de barkruk en de tafel overblijft.

  1. 45 cm voor onder een eetkamertafel
  2. 65 cm voor onder een keukeneiland
  3. 85 cm voor onder een bartafel

 

Het materiaal van de barkruk

Op het gebied van materiaal kan je alle kanten op bij Station7. Om een landelijke sfeer te creëren moet je het wel bij lichte natuurlijke materialen houden. Leer en velvet stof zijn goede materialen om te gebruiken om een landelijke sfeer te creëren. Het is goed om na te denken over het type materiaal, omdat barkrukken vaak in de keuken worden geplaatst. In de keuken komt veel vet vrij. Ook als je een goed werkende afzuigkap hebt. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor goed afneembaar materiaal, zoals leer. Wil je toch graag velvet stof? Zorg ervoor dat de stof goed geïmpregneerd is, zodat vuil en vlekken op de bekleding blijven liggen en er makkelijk vanaf gehaald kunnen worden.

 

Welke soorten landelijke barkrukken zijn er?

Met de landelijke barkrukken kan je alle kanten mee op.

  1. Ronde barkrukken die je makkelijk even kunt aanschuiven om een extra plek te creëren bij de eettafel.
  2. Vierkante barkrukken de klassieker onder de barkrukken. Een vierkante barkruk misstaat nooit in een landelijk interieur.
  3. Landelijke krukken met een rugleuning zodat je nog uren lang kunt blijven zitten om te genieten van een lekker diner of een drankje

 

Landelijke barstoelen van Station7

Heb jij een keuze kunnen maken tussen de verschillende soorten en maten? Bestel eenvoudig jouw landelijke barstoelen bij Station7 online.  Kom je er toch niet helemaal uit? Dan helpen onze interieuradviseurs je graag met het stijlen en samenstellen van jouw ideale barstoel die perfect past binnen jouw landelijke interieur. Bezoek een van onze stores in Druten of Wateringen en laat je inspireren over de landelijke barkrukken en barstoelen.