Bestel nu je landelijke bijzettafels bij Station7

Landelijke multifunctionele bijzettafels

Een landelijke bijzettafel is multifunctioneel en onmisbaar item in je landelijke interieur. Met een bijzettafel in de landelijke stijl creëer je een knusse en huiselijke sfeer in je woning. Plof in de bank of fauteuil en zet je warme kop thee op de bijzettafel, laat het ontspannen maar beginnen. Een landelijke bijzettafel zorgt voor een warme en authentieke sfeer die er direct voor zorgt dat jij je thuis voelt.

 

De bijzettafel landelijke stijl: welk ontwerp past bij mij?

Een bijzettafel is handig om van alles en nog wat op te zetten. Maar hij moet wel goed passen in je landelijke interieur. Populaire landelijke bijzettafels zijn: houten bijzettafels, ronde bijzettafels en vierkante bijzettafels. Kortom: elke landelijke bijzettafel heeft zijn unieke uitstraling. De landelijke stijl bijzettafels gemaakt van hout, zorgt voor een aangename, rustgevende en knusse sfeer in je woonkamer. Samen met een comfortabele bank zorgt deze bijzettafel voor de juiste sfeer om ontspannen naar jouw favoriete serie te kijken. Een wat hogere bijzettafel is ideaal voor een stoere lamp of een mooie plant. Onze landelijke bijzettafels maken je interieur compleet. De collectie bijzettafels bestaat uit diverse vormen en materialen. Station7 heeft bijzettafels van teakhout, eikenhout, acacia hout en hardhout. Wat nu helemaal in is, is de combinatie van een houten tafelblad met een metalen onderstel. Zo geef je een luxueus tintje aan je landelijke bijzettafel.

Voor elke woonstijl hebben wij een leuke bijzettafel voor je!

 

Landhuis bijzettafeltjes met nog meer opbergruimte

Met de landelijke bijzettafels creëer je een uniek effect in huis door het landelijke element. Een landelijke bijzettafel kan multifunctioneel worden gebruikt als extra opslagruimte bij de salontafel of als decoratie in je slaapkamer of hal. Van opbergruimte kun je toch nooit genoeg hebben? Daarom bieden wij ook bijzettafels in set van twee aan. Je kunt de tafeltjes mooi naast elkaar zetten en bijvoorbeeld op de ene een plant zetten en op de andere mooie kaarsen. Een trend waar wij fan van zijn is het combineren van meerdere bijzettafels als salontafels. Meerder ronde tafeltjes die verschillen in hoogte geven een speels effect aan jouw interieur.

 

Vierkante bijzettafel of ronde bijzettafels?

De vorm van jouw bijzettafel heeft een behoorlijke invloed op de sfeer in de kamer. Vierkante bijzettafels zijn tijdloos en passen goed bij hoekbanken en loungebanken. Ronde bijzettafels geven juist een speels effect aan de ruimte. Een andere voordeel van ronde bijzettafels is dat ze geen scherpe hoeken hebben, ideaal dus met kleine kinderen.

Heb je toch wat meer ruimte in jouw woonkamer en wil je toch een grootte tafel in het midden van de bank?

 

Landelijke bijzettafels van Station7

Bekijk dan ook eens onze salontafels. Jouw nieuwe landelijke bijzettafel online bestellen doe je eenvoudig via de webshop. Je bent ook van harte welkom in een van onze stores in Druten of Wateringen. Hier kun je de verschillende bijzettafels in het echt bekijken. Twijfels je nog over de aankoop van een landelijke bijzettafel? Onze interieuradviseurs staan voor je klaar om advies te geven. Bij Station7 bieden wij ook gratis online woonadvies aan: waar en wanneer jij maar wilt.