Bestel nu je landelijk buitenmeubels bij Station7

Hoe ziet een tuin in landelijke stijl eruit?

Een landelijke tuin kenmerkt zich vooral door het landelijke gevoel dat overgebracht wordt. Wat is er heerlijker dan het vakantiegevoel in je eigen tuin? Even geen drukte, geen auto’s en geen stress. Met de landelijke buitenmeubels van Station7 haal je de nostalgische, romantische en rustgevende gevoel naar je eigen tuin. Station7 houd de landelijke meubels zo dicht mogelijk bij de natuur. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen, zoals hout en staal. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

 

Haal binnen naar buiten

Is je huis helemaal naar wens landelijke ingericht, maar mis je nog leuke landelijke tuin meubelen? Want niets is lekkerder dan buiten zitten als het zonnetje schijnt. Het populairste materiaal voor landelijke tuinmeubels is het natuurproduct hout. Houten landelijke buitenmeubels hebben een warme uitstraling, waardoor het ideaal past in een landelijke tuin. De stoelen zijn verkrijgbaar in een buitenstof en de stiknaad voert water af. Hierdoor zit je lekker zacht in de landelijke tuinstoelen en kun je ze ook gewoon buiten laten staan. Ook als het wat kouder wordt of tijdens een regenbui.

Op deze manier is je tuin echt een verlenging worden van je eetkamer en woonkamer .

 

Landelijke massief eikenhouten buitentafels

De kwaliteit van de landelijke buitentafels is erg hoog. Het blad is gemaakt van massief eikenhout, waarbij de planken iets uit elkaar liggen zodat water er goed afloopt. Het onderstel is gemaakt van roestvast staal, zodat je de tafel gewoon buiten kunt laten staan. De landelijke buitentafels zijn in drie afmeting beschikbaar 80x80cm, 140x80cm en 210x80cm. Deze landelijke tuintafel past perfect bij je landelijke meubels die je binnen hebt staan.

 

Landelijke comfortabele buitenstoelen

Een landelijke tuinstoel moet comfortabel zijn, om een hele dag ontspannen en lekker op te kunnen zitten. Voor bij een buitentafel hebben wij verschillende landelijke buitenstoelen beschikbaar. Net zoals de buitentafels zijn de onderstellen van de buitenstoelen gemaakt van roestvast staal. De stof van de stoelen is gemaakt van buitenstof en heeft een stiknaad die water afvoert. Hierdoor is het een zeer comfortabele en unieke buitenstoel. Een groot voordeel van deze stoelen is dat je niet elke keer kussens van binnen naar buiten hoeft te slepen. Je kunt de stoelen gewoon buiten laten staan. De landelijke buitenstoelen zijn leverbaar met armleuningen en zonder armleuningen. Bedenk met hoeveel mensen je aan de buitentafel wilt gaan zitten. Een landelijke tuinstoel met armleuning neemt meer ruimte in, dan een stoel zonder armleuning.

 

Landelijke tuinset aanschaffen bij Station7

Twijfel niet langer en kom gerust eens langs in onze stores in Druten of Wateringen. Wij maken met veel plezier voor jou een heerlijke kop koffie of thee voor je klaar. Zodat je helemaal tot rust kunt komen en de mooie stijl van onze landelijke tuinsetkunt ervaren.

Toch liever online woonadvies? Neem dan contact op met onze interieurstylisten. Zij geven graag advies over onze landelijke tuinmeubelen. Vraag gratis een online woonadvies aan!

Naast landelijke buitenmeubels hebben wij ook landelijke meubels voor in huis. Zo creëer je binnen en buiten dezelfde sfeer.