Bestel nu je landelijke eetbanken bij Station7

Landelijke eetkamerbanken

Landelijke eetbanken als vervanger voor de eetkamerstoelen. Een eetkamerbank is populairder dan ooit en een speelse oplossing voor elke eetkamer. Perfect voor het optimaal benutten van de ruimte en comfortabel urenlang kunnen tafelen. Bij Station7 vind je een diverse collectie aan landelijke eetkamerbanken. Passend bij verschillende woonstijlen en uitmuntend aansluitend op onze eetkamerstoelen en eettafels. Van stoffen eetbank tot leren eetkamerbank, met of zonder rugleuningen en in verschillende maten, kleuren en materialen leverbaar.

 

Tips voor het stijlen van een landelijke eetbank

De landelijke stijl heeft vaak een warme uitstraling. Hierin wordt veel met leer en jeans stof gewerkt om de landelijke eetkamerbanken een mooie warme en natuurlijke uitstraling te geven.

  1.        Landelijke eetkamerbanken worden vaak gecombineerd met eetkamerstoelen. Plaats aan een kant van de tafel een eettafel bank en voorzie de andere zijde van de tafel van eetkamerstoelen.
  2.        Kies voor een eetkamerbank die qua lengte overeenkomt met de tafel, zodat je de ruimte optimaal benut.
  3.        Kies de juiste hoogte van de landelijke eetkamerbank. Zodat je genoeg ruimte hebt tussen de tafel en de eetbank. Tevens om er makkelijk in en uit te kunnen.
  4.        Kies voor het materiaal dat bij jouw interieur past. Stof voelt zachter en comfortabeler aan. Leer is eenvoudig schoon te houden en straalt meer luxe uit.
  5.        Met of zonder rugleuning? Een eetbank met rugleuning zorgt natuurlijk voor meer comfort in de rug, maar een bank zonder rugleuning neemt weer minder ruimte in beslag en zet je ook gemakkelijk in je woonkamer als er visite is en je meer zitruimte nodig hebt.

Vind je het kiezen moeilijk? Neem dan contact op met onze woonstylisten. Zij geven je graag meer tips, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken bij het aanschaffen van jouw eetkamerbank.

 

Comfortabele eetkamerbanken

De landelijke eetkamerbanken van Station7 zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een hoog zitcomfort. Net als bij de eetkamerstoelen van Station7, bieden de landelijke eetbanken een comfortabel zitvlak en rugleuning. Tijdens het eten of werken zit je stevig en actief rechtop. Bij het natafelen leun je lekker achterover en zit je ontspannen en comfortabel. Het wordt nog moeilijk om weer op te staan! Bij een landelijke eetkamerbank kan natuurlijk geen landelijke robuuste eikenhouten eettafel ontbreken.

 

Landelijke eetbank niet alleen geschikt voor bij de eettafel

De landelijke eetbank staat niet alleen stijlvol bij de eettafel, maar ook als zitruimte in de hal om makkelijk je schoenen aan en uit te kunnen trekken. Of creëer een speelse hoek in de woon- of slaapkamer. Uiteraard kun je de landelijke eetbank ook nog voorzoen van zachte kussens en hiermee per seizoen een andere sfeer creëren.

 

Landelijke eetkamerbank aanschaffen bij Station7

Het zitcomfort vinden wij bij Station7 een belangrijk aspect. Alleen jij kunt beoordelen door te testen, welke landelijke eetbank het lekkerst zit. In onze stores in Druten en Wateringen staan alle eetbanken opgesteld in verschillende sfeerkamers. Je test dan niet alleen de bank op zitcomfort maar je krijgt ook meteen inspiratie voor kleur, materialen en accessoires. Zoek je een complete eetkamerset met eetbank?  Uiteraard staan deze ook opgesteld in de diverse sfeerkamers. Winkelen bij Station7 geeft je inspiratie voor het combineren van verschillende meubels en het gebruik van accessoires, een unieke winkelervaring. Maak snel een winkelafspraak in een van onze stores. Nieuwsgierig geworden? Je kunt ook alvast de collectie bekijken in onze webshop.