Bestel nu je landelijke eetkamerset bij Station7

Complete landelijke eetkamerset

Ontbijten, lunchen en dineren doen we allemaal graag en het liefst met goed gezelschap in een mooie landelijk eetkamer. Maar we doen tegenwoordig zoveel meer dan alleen eten in onze eetkamer. Bordspelletjes spelen, kleuren (soms ook op de tafel i.p.v. alleen op het papier) en werken. De landelijk eetkamer is echt een plek geworden waar je veel tijd en plezier doorbrengt. Station7 levert complete landelijke eetkamersets. We kunnen ieder model tafel leveren in alle gewenste maten en combineren met jouw gedroomde landelijke eetkamerstoelen de perfecte landelijke eethoek. Vind je het toch een beetje lastig om de juiste eetkamerset te kiezen die in een landelijk interieur past? Geen probleem! Onze interieurstylisten hebben met de producten uit onze collectie complete eetkamersets gecreëerd voor een landelijk interieur.

 

Waar bestaat een landelijke eetkamerset uit?

Een eetkamerset bestaat uit een landelijke eettafel, landelijke stoelen en/of een landelijk eetbank. Een landelijke stijl typeert zich door een klassieke en tijdloze stijl. De eettafel in landelijk stijl bestaat vaak uit hout. Het hout is vaak onbewerkt en heeft een natuurlijke kleur. Ook zijn vaak de eetkamerstoelen van een natuurlijk materiaal gemaakt zoals leer. Cognac is een veel voorkomende kleur als het gaat om eetkamerstoelen in een landelijk stijl. Een trend is tegenwoordig om eetkamerstoel te combineren met een landelijk eetbank. Om de landelijk eetkamerset mooi in balans te houden zijn de eetkamerstoelen en de eetbank in dezelfde kleur leverbaar. Wil je toch iets meer een statement maken, dan is het ook mogelijk om de meubels in verschillende kleuren te nemen. Vraag onze woonstylisten naar alle mogelijkheden.

 

Een landelijke eetkamerset met een landelijke eetbank?

Een absolute trend in de interieurbranche zijn landelijke eetkamerbanken. Het voordeel van landelijke eetkamerbanken is dat ze een knusse uitstraling hebben, terwijl ze ook weinig ruimte in beslag nemen. Combineer een landelijke eettafel met een eetbank en eetkamerstoelen voor een speels effect. Station7 heeft verschillende eetkamerset samengesteld, waarbij de eetbank mooi gecombineerd is met bijpassende stoelen. Een ander mogelijkheid is om de eetbank bijpassend te maken aan de tafel, want wij kunnen de landelijke eetkamerbanken met verschillende opstellingen leveren. Wil je graag een eetkamerbank om een ronde tafel heen? Geen probleem! Ga dan voor onze Leren eetkamerbank met hoek.

 

Waarom landelijke eetkamersets kopen?

Het aanschaffen van een complete landelijke eetkamerset kent vele voordelen. Het belangrijkste voordeel van een complete eetkamerset in landelijke stijl is dat alle meubels goed op elkaar aansluiten. Hierdoor wordt je eethoek een matchend en stijlvol geheel. De eetkamersets van Station7 zijn door onze interieurstylisten samengesteld naar de laatste trends. Dit bespaart jou veel tijd om alles bij elkaar te zoeken. Tevens ben je met een landelijke eetkamerset van Station7 verzekerd van een gezellige en knusse eetkamerset waar je weer jaren mee vooruit kunt.

 

Persoonlijk advies landelijke eetkamersets

Bekijk onze collectie landelijke eetkamerset voor de modellen en mogelijkheden en aarzel niet om te mailen naar info@station7.com of een telefoontje of bezoek te brengen aan onze stores in Druten of Wateringen. De mogelijkheden zijn oneindig en we helpen je graag, om samen jouw ideale landelijke eetkamerset samen te stellen.