Bestel nu je landelijke hockers bij Station7

Creëer een landelijke stijl met een sfeervolle hockers

De landelijke hocker komt in vele soorten en maten. Zo heb je de traditionele landelijke poef en inmiddels ook de kruk in hocker vorm. Door de toename van verschillende interieurstijlen zijn er ook veel keuzes in hockers bijgekomen. Station7 heeft daarom veel soorten hockers voor de landelijke woonstijl. Zo biedt de landelijke hocker een schitterende eyecather voor in een landelijke interieur. 

 

Een landelijke hocker combineren met andere meubels

Landelijke hockers zijn multifunctioneel en staan prachtig in jouw interieur. Een landelijke hocker kopen, betekent dat je kiest voor praktisch en comfort. Zo kan een landelijke hocker als voetenbank dienen naast jouw bank. Ook kun je de hocker landelijk bij een bank als tafeltje gebruiken. Door bijvoorbeeld er een leuk dienblad op te leggen, waar de kopjes of glazen op kunnen staan. Dit zorgt ervoor dat je een extra salontafel heb gecreëerd met de landelijke hocker. Als er onverwachts visite langs komt, dan is een bank hocker ideaal. Deze kan dan makkelijk dienen als extra zitplaats. Hockers zijn dus inderdaad echt multifunctioneel. Hocker maken jouw woonkamer al snel gezellig en knus. Combineer jouw landelijke hocker eens met een mooie leren fauteuil, bijzettafeltje en een goede lamp een je hebt een knus leeshoekje gecreëerd.  

 

In welke materialen zijn de hockers landelijke beschikbaar?

De Hocker of poef tref je in ons assortiment in verschillende materiaalsoorten. Of je nu voor een stof variant kiest of een bijpassende leersoort voor je bankstel zoekt, je vindt het bij Station7. Vroeger werden de poefs van leer gemaakt en ook tegenwoordig zijn leren poefs en hockers erg populair. Ook passen leren landelijke hockers perfect in een landelijk interieur. Het is niet verwonderlijk dat leren hockers populair zijn, want leer is gemakkelijk schoon te maken, het gaat lang mee en het geeft een prettig zitgevoel. De landelijke stoffen hockers hebben een warmere uitstraling dan die van de leren hockers. De stevige velvet of jeans stoffen zijn daarnaast verkrijgbaar in een tal van kleuren en geven de landelijke hocker een comfortabele, gezellige uitstraling. Welk materiaal je kiest, hangt uiteraard af van de plaats waar de hocker of poef komt te staan en hoe je hem gaat gebruiken.

Bij een landelijke inrichting wordt niet teveel met verschillende kleuren gewerkt. Houd het bij een of twee verschillende soorten kleuren. Hierdoor ontstaat er een rustige sfeer. Maak bij voorkeur ook alleen gebruik van lichte natuurlijke kleurstellingen zoals: beige, grijs, crème en wit. Of kies juist voor een kleur die er helemaal uitspringt.

 

Landelijke hocker bestellen bij Station7

Onze meubelcollectie met landelijk hockers is zeer gevarieerd van samenstelling. Je kunt er ook voor kiezen om een voetenbank in een andere kleur of andere stof/ leer te laten uitvoeren. Bovendien kies je bij het kopen van een hocker bij Station7 voor kwaliteit. Naar welke hocker jouw voorkeur ook uitgaat, je besteld hem eenvoudige online in onze webshop. Wil je toch de hocker met eigen ogen komen bekijken? Dat kan, bezoek dan eens een van onze stores in Druten of Wateringen. Hier helpen onze interieuradviseurs jou graag verder.