Bestel nu je landelijke lampen bij Station7

Landelijke lampen voor ieder interieur

Een interieur dat rust en gemoedelijkheid uitstraalt, vraagt om een landelijke lamp. Je hoeft niet eens landelijke te wonen, om jouw huis landelijk in te richten. Dat kan bij wijze van spreken ook midden in de stad. Landelijk is knus, gezellig en huiselijk. Van landelijk hanglamp tot vloerlampen, verlichting is een belangrijke toevoeging aan je interieur. Verlichting zorgt voor sfeer en heeft een praktische functie.

 

Landelijke lampensoorten

Lampen in landelijke woonstijl variëren in designs en materiaalsoorten. Een lamp die er landelijk uit ziet valt op door de nostalgische sfeer die om het armatuur hangt. De lamp landelijk kenmerkt zich door de simpelheid van het boerenleven. Door de natuurlijke materialen, zoals staal hoef je niet bang te zijn dat de lamp er niet rustiek uitziet. Tijdloos, sfeer en karakter zijn sleutelwoorden bij de lamp landelijk. Je vind bij Station7 landelijke hanglampen, landelijke tafellampen en staande lamp landelijk. Voor ieders smaak en ieders budget. Landelijk is niet in een soort lamp te vangen, er zijn heel veel verschillende eigenschappen waardoor een lamp een landelijk karakter krijgt.

 

Hoe combineer je landelijke lampen?

Lampen met een landelijke uitstraling combineren eenvoudig met landelijke natuurlijke meubels, zoals een massief houten eettafel, leren bank of een lekkere fauteuil. Zorg dat er evenwicht is in de hoeveelheid licht. Plaats kleinere lampen in de hoeken of aan de wanden en zorg voor goed licht bij de eettafel. Wissel af met verschillende typen eetkamer lampen landelijke. Een mooie combinatie van ongeveer dezelfde lampen in verschillende uitvoeringen geven een stijlvol aanzicht en creëert rust en balans in je interieur. Je kunt er tevens voor kiezen om lampen in dezelfde kleur of materiaal te nemen. Maar dan met net een andere vorm. Je hebt dan niet overal precies dezelfde landelijk lamp, maar je creëert wel een speels effect dat geen afbreuk doet aan de landelijke stijl.

Een landelijke lamp hoort thuis in een landelijk interieur. Het opbouwen van een bepaalde stijl in een kamer of woning vraagt veel tijd en inspanning. Stap voor stap een interieur aanpassen geeft enorm veel plezier. Je ziet dan echt je interieur groeien. Onze stylisten staan voor je klaar als jij er zelf toch niet helemaal uitkomt.

 

Een landelijke lamp in jouw landelijke inrichting

Heb je de ideale landelijke lamp gevonden die bij jou past? Dan is het nog de vraag hoe je deze lamp een plekje gaat geven in je interieur. Voor de eetkamer een prachtige hanglamp, want met mooie verlichting boven de eettafel maak je het verschil. Of breng je interieur tot leven met de juiste tafellamp. Heb je nog een donkere hoek bij jouw fauteuil? Zet je er een mooi landelijke vloerlamp neer een creëer een knus plekje. Neem gerust contact met ons op. Onze stylisten hebben veel ervaring met alle mogelijke landelijke verlichting. Ze houden de belangrijkste trends op het gebied van lampen en styling goed in de gaten en helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Chat, mail of bel onze interieurspecialisten. Of neem een kijkje in een van onze stores in Druten of Wateringen. Uiteraard kun je al onze landelijke verlichting woonkamer ook online vinden.