Moderne barkrukken

Met een moderne barkruk schuift jouw gezelschap in stijl aan bij het keukeneiland om een praatje te maken terwijl jij een heerlijk recept aan het klaarmaken bent. Een moderne barkruk is dus niet alleen functioneel het maakt de keuken ook nog eens een gezellige plek. Barkrukken zijn ideaal voor eetkamers en keukens. De hoogte van de design barkruk zorgt ervoor dat de ruimte optisch groter lijkt. Zo hebben wij twee verschillende rugleuningen beschikbaar. Lage (narrow) rugleuningen waardoor de ruimte mooi open blijft en gewone rugleuningen waardoor je comfortabel de hele avond op een barkruk kunt blijven zitten. 

 

Moderne barkrukken in verschillende varianten

De barkrukken zijn in verschillende kleuren en materialen leverbaar. Een leren barkruk heeft vele voordelen. De stof leer is goed afneembaar waardoor een barkruk lang mooi blijft. Wil je liever een stoffen barkruk? In ons assortiment vind je barkrukken in verschillende kleuren stoffen. En als de stof goed geïmpregneerd is, dan is ook een stoffen stoel makkelijk in onderhoud.

De kleur van een moderne barkruk kan helemaal zelf uitgekozen worden. Je hebt keuze uit maar liefst 100+ kleuren. Qua leersoort bieden wij jou meerder mogelijkheden zoals een barkruk in glad leer, geschuurd leer of een retro look leer. Is jouw keuze gevallen op een mooie stoffen barkruk? Dan vind je in ons assortiment verschillende stof mogelijkheden zoals jeans stof, velvet stof of juist een duurzame stof. Vind je het kiezen tussen de verschillende materialen en kleuren lastig? Bel dan gerust één van onze interieuradviseurs, daar zijn ze voor! Zij staan elke keer weer te popelen om te helpen met een indeling en het geven van kleuradviezen.

 

Moderne barkrukken met rugleuning en zonder rugleuning

In ons assortiment vind je barkrukken met rugleuning en barkrukken zonder rugleuning. Barkrukken met een rugleuning zitten heerlijk comfortabel en is perfect voor als je wat langer op de barkruk wilt zitten. De barkrukken met rugleuning zijn er in verschillende hoogtes zodat ze bij elke tafel, keukeneiland of bartafel passen. Een voordeel van een barkruk zonder rugleuning is dat je de barkruk optimaal gebruikt doordat een rugleuning niet in de weg zit. Daarnaast oogt een barkruk zonder rugleuning opener dan met een rugleuning.

 

Moderne barkrukken bij Station7 te bestellen

In ons assortiment vind je kwalitatief goede barkrukken in leer en stof. Op Station7.nl shop je eenvoudig jouw favoriete bakruk. Maak gebruik van de filter door te filteren op hoogte, materiaal en kleur zodat je snel een mooie barkruk vindt. Wil je onze comfortabele barkrukken zelf ervaren met een heerlijk kopje koffie? Kom dan eens langs in een van onze stores in Druten of Wateringen.