Moderne bijzettafel

Een moderne bijzettafel is een wat kleiner, laag tafeltje dat vaak als extra tafel wordt gebruikt. Dit design tafeltje kan perfect naast een bank of fauteuil geplaatst worden. Zo hoef je niet helemaal op  te staan, wanneer je iets wilt pakken. Perfect voor een avondje serie kijken op de bank of filmavondje. Er bestaan verschillende soorten bijzettafels, zoals ronde en vierkante varianten. Er is dan ook voor elk interieur een passende moderne bijzettafel te vinden! Als jij hulp nodig hebt bij jouw zoektocht naar de perfect bijzettafels, staan onze woonadviseurs graag voor je klaar om je inspiratie en tips te geven over mooi en praktisch wonen. Want wist je dat je met kleine kinderen beter een ronde bijzettafel kunt kiezen? Omdat deze geen scherpe harde hoeken heeft, zijn ronde bijzettafels meer kidsproof dan rechthoekige bijzettafels.

 

Design bijzettafels van Station7

Met de design bijzettafels van Station7 maak je jouw zithoek helemaal compleet. De moderne bijzettafels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en afwerkingen. Zo kun je voor een grote, rechthoekige salontafel in eikenhout gaan. Of kies voor meerdere kleine ronde bijzettafels met elkaar voor een speels effect. Doordat de ronde bijzettafels in een set komen en verschillende hoogste hebben, is het mogelijk ze dicht bij elkaar te zetten. Dit staat niet alleen mooi, maar is ook heel praktisch.

 

Houten bijzettafels

Houten bijzettafels geven warmte aan een modern interieur. Bijzettafel design hout zijn er in diverse soorten hout verkrijgbaar. Eikenhout is een houtsoort met een lange levensduur, waardoor deze tafels wel tegen een stootje kunnen. Teakhout heeft weer meer een unieke uitstraling, doordat de nerven meer zichtbaar zijn. Of wil jij meer een stoere robuuste uitstraling van jouw bijzettafel? Dan is robuust hardhout echt iets voor jou. Wat helemaal van nu is, is de combinatie van een houten tafelblad met een metalen onderstel. Zo geeft je een luxueus tintje aan je moderne bijzettafel.

 

Multifunctionele moderne bijzettafels

Met moderne bijzettafeltjes kun je echt alle kanten op. Ze zijn bijzonder functioneel maar ook gewoon mooi. Je kunt ze gebruiken om hapjes en drankjes op te zetten, voor jezelf en voor je gasten. Daarnaast kan je er een mooie tafellamp opzetten of mooie accessoires, zoals kaarsen of fotolijstjes. Zo kun je op een eenvoudige manier meer sfeer in huis brengen. Of gebruik jouw design bijzettafel gewoon om de afstandsbediening op kwijt te kunnen als je een lekker avondje onderuit zit in jouw favoriete fauteuil of bank. Ze hebben dus verschillende functies, zoals design element, als bijzettafel of zelfs als nachtkastje zijn ze geschikt.

 

Het kopen van een bijzettafel

Wil jij graag een moderne bijzettafel kopen? Bij Station7 vind je eigentijdse bijzettafels. Ze vallen op door hun strakke vormen en unieke kleuren. Kijk snel naar onze uitgebreide collectie tafels op onze website. Of bezoek één van onze stores om ze in het echt te bekijken. Waar je de moderne bijzettafels ook neer zet, ze geven jouw woonkamer net even wat extra sfeer.