Moderne buitenmeubels

Zodra de zon schijnt zijn we het liefst allemaal buiten te vinden. We spenderen het liefst zoveel mogelijk tijd buiten in onze eigen tuin. Lekker ontspannen met een goed boek op de moderne tuinset of genieten van een heerlijke barbecue op comfortabele tuinstoelen. Zie je tuin niet als plek die losstaat van je woonkamer, maar liever als verlengstuk. Hoe zorg je ervoor dat jouw tuin een verlengstuk wordt van jouw moderne interieur binnenshuis? Om je tuin een waardig verlengstuk van je woonkamer te maken, moet je gebruik maken van meubels en accessoires die je ook binnen hebt staan of liggen. Zo hebben wij moderne buitenstoelen en buitentafels in ons assortiment met dezelfde look en feel als onze meubels voor binnen. Leg op de moderne buitenstoelen extra sierkussens en leg een fijn buitenkleed neer. Je hebt dan echt de sfeer van binnen naar buiten gehaald!

 

Design tuinmeubelen

Veel design tuinmeubelen kenmerken zich door strakke lijnen gecombineerd met opvallende en eigentijdse ontwerpen. Probeer in de moderne buitenmeubels een goede balans te vinden tussen organische vormen uit de tuin te combineren met strakke moderne lijnen van de moderne tuinmeubels. Materialen die zorgen voor een moderne uitstraling bij design buitenmeubels zijn roestvaststaal, kunststof, outdoor textiel en eikenhout. Roestvaststaal zorgt voor de strakke lijnen in het ontwerp van de tuinmeubelen. Kunststof en outdoor textiel geven het comfort van het meubel. Wat jij moet natuurlijk wel lekker lang ontspannen kunnen zitten op jouw moderne buitenmeubel. Eikenhout zorgt voor de natuurlijke uitstraling en warmte in het meubel.

 

Tuinset design

Moderne tuinsets zijn er in verschillende soorten en maten. Zo is het onderstellen gemaakt van roestvast staal. De moderne kunststof stoelen zijn zowel verkrijgbaar in het grijs als in wit. Dit zorgt voor een strakke en rustige uitstraling van jouw design tuinset. Wil jij toch liever iets meer zitcomfort? Ga dan voor stoelen met outdoor textiel. Deze stoelen zijn gemaakt van Sumbrella buitenstof. Het voordeel van deze buitenstof is dat hij water afvoert. Hierdoor hoef jij jouw stoffen buitenstoel nooit meer naar binnen  te tillen, als er een regenbui op komst is. De tuinstoelenzijn zowel leverbaar met arm als zonder arm. Wij begrijpen dat het soms best lastig is om de juiste moderne buitenmeubels voor jouw tuin te vinden. Onze woonadviseurs helpen jouw graag met deze zoektocht. Twijfel niet en vraag geheel vrijblijvend advies aan.

 

Moderne tuinmeubelen online

We mogen pas van moderne tuinmeubelen spreken als ook de afwerking tot in de puntjes is verzorgd. Om jouw design tuinmeubels te leveren van de hoogste kwaliteit, zorgen wij voor continue controle op de afwerking van onze buitenmeubels. Hierdoor ontvang de mooiste buitenmeubels met een chique uitstraling. Bezoek onze website en meer te weten te komen over onze moderne tuin meubels. Of kom langs is een van onze stores. De mogelijkheden zijn veelzijdig en we helpen je graag, om samen jouw ideale moderne buitenmeubels samen te stellen.