Moderne fauteuils

Wat is er nou beter dan je volledig op je gemak voelen in een zachte fauteuil met een kopje koffie, een leuk boek of een podcast in je oren? Niets, als je het ons vraagt. Wij hebben een breed aanbod moderne fauteuils en moderne relaxfauteuils. Alle fauteuils zijn er in verschillende modellen, maten en kleuren. Onze moderne fauteuils hebben een eigentijdse en trendy uitstraling. Zo zorgen wij ervoor dat jouw moderne woonkamer perfect aansluit op de fauteuil. Laat je verrassen door onze collectie en keuzemogelijkheden.

 

Voordelen van een moderne luie stoel

Als je aan een moderne fauteuil denkt, dan denk je aan ultiem relaxen. Een design fauteuil heeft meerdere voordelen. Om te beginnen neemt een fauteuil weinig ruimte in beslag.  Zo zou je er voor kunnen kiezen om een wat kleinere bank en een fauteuil te plaatsen in een wat kleinere woonkamer. Een andere voordeel is dat een fauteuil makkelijk te verplaatsen is. Ideaal voor gezellige avonden met veel vrienden en familie. Tevens is een moderne fauteuil een speelse en knusse toevoeging in jouw interieur. Een design fauteuil is al snel een blikvanger waarnaar je wordt aangetrokken om er lekker in te gaan zitten.

 

Leren fauteuil of stoffen fauteuil?

Het materiaal van de fauteuil is alles bepalend voor de sfeer van de fauteuil. Een leren fauteuil kan wel tegen een stootje en is ontzettend duurzaam. Wij hebben verschillende leerbewerkingen bij de fauteuils: Vintage Art, Industrial Leather en hand geschuurd leer.

 

Stoffen fauteuils nodigen heel erg uit om lekker zacht in de stoel te ploffen. Wij hebben verschillende stoffen beschikbaar voor de fauteuils: Velvet stof, Jeans stof en eco leer.

 

Maak een keuze tussen verschillende stiksels en frames en kies een kleur en materiaal die bij jouw interieur past. Vraag gratis kleurstalen aan, zodat je erachter komt welke kleur fauteuil het beste in jouw woonkamer staat.

 

Hoe plaats je een fauteuil in een modern interieur?

Het is belangrijk dat jouw moderne interieur niet te statig en te strak wordt. Dit voorkom je door juist verschillende wat kleinere meubels met elkaar te combineren. Laat die grote loungebank dus links liggen en kies juist voor een kleine rechte bank en combineer dit met moderne fauteuils. Hierdoor komt jouw woonkamer meer tot leven en maak je jouw moderne woonkamer in een klap een stuk knusser en gezelliger. Plaats rondom de fauteuil een klein bijzettafeltje om je drinken op te zetten.  Zet er voor de verlichting nog een strakke vloerlamp bij en jouw woonkamer is helemaal af. Tijd om lekker te ontspannen in jouw moderne fauteuil.

 

Design fauteuil van Station7

Kom gerust langs in een van onze stores voor inspiratie. Probeer onze fauteuils uitgebreid zelf uit en zoek de moderne fauteuil die je het optimale zitcomfort biedt. Loop gewoon binnen als je in de buurt bent of maak een afspraak met een van onze woonexperts. Zij laten jou graag alle mogelijkheden zien op het gebied van moderne fauteuils en relaxfauteuils.

 

 

There are no products matching the selection.
Rosa ALP Ivory Lounge Chair
Rosa ALP Ivory Lounge Chair

Alpine Stof (ALP): is een mooie Bouclé geweven stof. Bouclé wordt gemaakt door een speciale weeftechniek die een aantal voordelen met zich meebrengt. Zo slijt de stof een stuk minder snel dan andere stoffen.

€ 679,00
Moco ELG Moro Lounge Chair
Moco ELG Moro Lounge Chair

Elegance Leather (ELG): na de kleuring wordt het leer met de hand geschuurd. Deze methode levert een stoere maar chique uitstraling op met een aangenaam zachte touch.

€ 849,00
Guuz-man V-ART Light Brown Lounge Chair
Guuz-man V-ART Light Brown Lounge Chair

Vintage Art (V-ART): de technieken toegepast op ons hand gepoetste buffelleder geven elk product een uniek karakter en daarmee een luxe uitstraling van hoge kwaliteit

€ 799,00