Moderne lampen

Wat denk je van een strakke en modern hanglamp boven de keukentafel. Een moderne vloerlamp om een donker hoekje te verlichten. Of een moderne tafellamp op een bijzettafeltje naast de bank. Een huis is pas echt af en persoonlijk met moderne lampen. Zorg ervoor dat je in je woning overal dezelfde stijl verlichting aanhoudt, zodat ze mooi bij elkaar aansluiten en dat jouw woning echt een geheel wordt. Een mooie moderne lamp vinden is niet gemakkelijk, dat weten wij bij Station7 ook wel. Gelukkig willen wij jou erg graag helpen bij het vinden van de perfect moderne lampen voor bij jou thuis. Neem gerust contact op met onze woonadviseurs via de live chat-functie, per telefoon of per e-mail.

 

Wat maakt een lamp modern?

Moderne lampen staan bekend als lampen met een strak ontwerp. Dit klopt, maar aan veel lampen zit ook een leuke en originele twist. Moderne lampen passen natuurlijk uitstekend in een modern interieur. Maar in andere woonstijlen kan een moderne lamp een leuk accent geven. 

 

Moderne lampen in de eetkamer

Je hebt heerlijk gekookt en de tafel prachtig gedekt. Moderne verlichting in de eetkamer maakt de sfeer aan tafel nog gezelliger. Kies bijvoorbeeld voor mooie, moderne hanglampen boven de eettafel. Houd voor een hanglamp modern boven de tafel een hoogte van 60-80cm aan, hiermee voorkom je dat de lamp in je ogen schijnt. Tegelijkertijd hangt de lamp dan ook laag genoeg om de eettafel het stralende middelpunt van de ruimte te maken. Daarnaast is er een ongeschreven regel dat de hanglamp goed hangt als je er onderdoor kan kijken wanneer je aan tafel zit en ongeveer op ooghoogte hangt als je staat.

 

Modern lampen in de woonkamer

Ook in de woonkamer is het belangrijk jouw interieur compleet te maken met moderne lampen. Hier breng jij veel tijd door en daarom is het de moeite waard een aantal moderne lampen neer te zetten. Kies bijvoorbeeld voor een moderne vloerlamp om een donker hoekje te verlichten of naast een mooie fauteuil. Het voordeel van een vloerlamp is dat je hem makkelijk kunt verplaatsen. Je schuift hem zo van de ene naar de andere hoek. Of een moderne tafellamp op een bijzettafeltje naast de bank. Een tafellamp kan zowel functioneel als decoratief worden gebruikt.

 

Op zoek naar een geschikte lamp modern?

Niet alleen de stijl van jouw moderne lampen is belangrijk. Je wilt natuurlijk ook dat deze lampen een mooi licht creëren. Let daarom op de kleur en intensiteit van de lamp. Boven een eettafel is het nuttig om fel licht te hebben, zodat je op jouw gemak kunt werken, lezen of een spelletje kunt doen. Wil je een ruimte juist wat knusser aan laten voelen? Ga dan voor warm licht dat minder fel is. Dit is bijvoorbeeld ideaal in een knus zithoekje of in een sfeervolle gang.

Neus op je gemak rond op onze webshop naar moderne lampen of neem een kijkje in een van onze stores om inspiratie op te doen.