Moderne tafels

Station7 heeft een grote collectie aan moderne tafels. Van eetkamertafel tot aan bijzettafel en alles daar tussen in. Je zult hier zeker slagen als je op zoek bent naar een moderne tafel.

 

Hoe richt je een moderne eettafel in?

Om eenheid in de woning te creëren kies een kleurenpalet en gebruik dit door het hele huis. Hetzelfde geldt voor texturen in je huis. Heb je een geweldige houten tafel? Dan is het leuk om deze houten textuur terug te laten komen in andere delen van je huis. Denk hierbij aan bijzettafel of een gave houten bankje in je gang. Eenheid creëren in huis kan ook makkelijk door het gebruik van dezelfde metaalkleuren. Stoelpoten, lampen, kapstokken en haken om spullen op te hangen in dezelfde kleur. Naast zelf aan de slag te gaan met meubels combineren, kunnen onze woonadviseurs jou ook voorzien van product- en interieuradvies voor jouw moderne woning.

 

Moderne tafels voor iedere ruimte

Naast de traditionele eettafel voor de maaltijden met jouw gezin. Hebben wij ook verschillende moderne salontafels, bijzettafels of tafels voor in de hal. Een tafel in de hal kan heel praktisch zijn om even jouw boodschappen of sleutels op te leggen wanneer je thuis komt. Dit type meubel is niet alleen praktisch, maar het geeft jouw hal ook een eigentijdse uitstraling. En waarom plaats je geen bijzettafel in andere kamers of op de overloop? Laat jouw verbeelding gewoon de vrije loop! Een klein tafeltje hier en daar is altijd handig. Ben jij op zoek naar een mooie moderne hoge tafel? Misschien is een bartafel wel iets voor jou. Vroeger zag je een bartafel voornamelijk alleen in horecagelegenheden, maar tegenwoordig misstaat een bartafel niet in moderne wooninterieurs.

 

Moderne eettafel met strakke uitstraling

Ben jij op zoek naar een moderne eiken tafel met een rustige en natuurlijk uitstraling? Kies dan voor een nieuw eiken tafel in een lichte kleur. Een lichte eiken tafel die perfect matcht met de rest van het interieur. Die niet wegvalt, maar ook niet te veel opvalt. Een lichte eiken tafel is er in verschillende vormen en afmetingen.

 

Het onderstel is van metaal, waardoor de tafel een mooi geheel vormt onze eetkamerstoelen. Een set metalen poten kan verschillen in vorm van A-poot tot X-poot. De verschillende onderstellen zijn beschikbaar voor de eetkamer tafel en voor de salontafels.

 

De lichte eiken tafel is er ook in rond formaat. Een moderne tafel rond is ideaal voor wat kleinere woonkamers en zetten een gezellige sfeer neer. Door het ronde formaat kan je hier samen met je vrienden heerlijk aan dineren of een wijntje drinken. Een echt pronkstuk!

 

Design tafels online bestellen bij Station7

In de webshop vind je alle moderne eettafels die station7 te bieden heeft. Naast het bezoek aan onze webshop, ben jij ook van harte welkom in één van onze stores. Om een lekker kopje koffie of thee te komen drinken aan misschien jouw nieuwe tafel. In de stores staan alle tafels in verschillende woonstijlen opgesteld. Hierdoor kan jij kijken welke het woonstijl het beste bij jou past en inspiratie en ideeën opdoen voor jouw eigen woning.