Retro banken van Station7 bestel ze eenvoudig

Comfortabele retro banken

Gezellig en comfortabel wonen vraagt om de juiste meubels. Retro banken vind je in alle soorten en maten en dat is maar goed ook. Er zijn maar weinig meubels zo kenmerkend en belangrijk in je huis als een bankstel. Samen met de salontafel bepaalt dit zitmeubel de stijl van de woonkamer. Een vrolijk gekleurde retro bank springt meteen in het oog. Van klein tot groot, van leer tot stof, van zwart tot rood op onze website heb je keuze uit alle soorten banken.

 

Wat kenmerkt een typische retro bank?

De retro design bank is afkomstig uit de jaren 50 en 60. Deze banken staan bekend om hun grafische prints en aandacht voor details. Er wordt dan ook veel gebruik gemaakt van ruiten, strepen en andere grafische patronen. Naast deze uitgesproken patronen zien wij bij de retro banken ook veel neutrale tinten terugkomen, zoals pasteltinten, witten en vergrijsde kleuren in combinatie met metaaltinten. Denk bijvoorbeeld aan mooie metalen bank onderstellen. Tot slot zie je vaak in combinatie met retro design banken, wandmeubels van teak hout en industriële lampen. Wil weten hoe je jouw woonkamer het beste kan inrichten, zodat er een mooie retro woonstijl ontstaat? Onze interieurstylisten helpen jou hier graag bij. Naast dat ze jou advies geven op het gebied van retro banken en andere elementen van een retro woonstijl, kunnen ze jou adviseren op nog veel meer gebieden.

 

Leren retro bank: duurzaam en tijdloos

Niets gaat er boven de geur van een echte leren retro bank. Leer is duurzaam, tijdloos en wordt met de tijd alleen maar mooier. Onze leren retro banken zijn te verkrijgen in verschillende opstellingen. Wat past in jouw interieur. Van kleine 2-zitsbank tot grote loungebank voor 10 personen. Wat zorgt ervoor dat een leren bank in de retro stijl past? De strakke lijnen van de banken samen met een keus uit 12 Vintage Art kleuren zorgen ervoor dat de bank leuk in een retro interieur gezet kan worden, maar ook prima in een wat moderner interieur. Combineer de retro bank super leuk met de retro fauteuil en de salontafel van teakhout en creëer een prachtige jaren 50 en 60 zithoek.

 

Retro accessoires maken de look af

Een retro woonkamer kan niet zonder een paar mooie blikvangers. Denk eens aan de vintage platenspeler. Of aan een verzameling oude vazen in verschillende hoogtes, kleuren en materialen. Ook unieke vondsten maken jouw retro woonkamer persoonlijk.  Vul de kastenwand of een vitrinekastje met dierbare accessoires, souvenirs en kringloopschatten.

 

Bestel jouw retro bank eenvoudig online

Deze retro banken zijn makkelijk te bestellen via station7.nl. De website en webshop zijn goedgekeurd door Thuiswinkel waarborg. Dit betekend dat de retro banken van Station7 veilig besteld kunnen worden online. Kom ook eens kijken in een van onze stores! Deze bevinden zich in Druten en in Wateringen. In de stores staan allerlei retro banken opgesteld. Maar ook voor een fauteuil of een salontafel erbij kun je in onze stores terecht.