Bijzettafel in retro design

Bijzettafel in retro design

Een retro bijzettafel is wat ons betreft een ‘’must have’’ in elk interieur. Je hoeft ook niet voor slechts één bijzettafel te kiezen, maar je kan er meerdere door het hele huis neerzetten. Op deze manier heb je altijd een plekje voor je kopje thee, boek of afstandsbediening. Uit onze collectie bijzettafels retro design weten we zeker dat je iets vindt wat jou aanspreekt. Blaas een vergeten hoekje nieuw leven in door een mooi glazen tafeltje neer te zetten met vaas, plant of retro lamp erop en gelijk heeft je huis een andere uitstraling!

Retro bijzettafel rond

Wat is het verschil als jij voor een ronde of vierkante bijzettafel kiest? Ronde bijzettafels geven een speels effect in de ruimte. Doordat ronde tafels geen scherpe hoeken hebben zijn ze uitermate geschikt voor een gezin met kleine kinderen en huisdieren. Vierkante bijzettafels sluiten goed aan bij loungebanken en hoekbanken. Omdat de bank en het retro bijzettafeltje dan mooi in elkaar overlopen.

Plaats jouw nieuwe salontafel, koffietafel of bijzettafeltje naast je bank of fauteuil, zodat je makkelijk jouw kopje thee of koffie kunt pakken. Wanneer je oogleden zwaar worden en het tijd voor een dutje is, kun je de krant op de retro salontafel gooien, zodat je hem meteen weer kunt oppakken wanneer je wakker wordt.

retro bijzettafel combineren

Hoe stijl jij een retro bijzettafel om een retro uitstraling te creëren? Houten bijzettafels zijn echte klassiekers die in vrijwel elke retro woonkamer passen. Hout is robuust en creëert een rustige, natuurlijke sfeer. Hierdoor combineert een houten salontafel zeer goed met andere meubels in een retro woonstijl. Iets donker hout, zoals robuust hardhout of massief Acacia hout ziet er elegant uit en kan heel goed gecombineerd worden met een leren bank in een vintage stijl. Wat nu helemaal in is, is de combinatie van een houten blad met een metalen onderstel.

Multifunctioneel een retro bijzettafel

Een bijzettafel is natuurlijk super handig om jouw kopje koffie op te zetten. Maar wat dacht je van een retro bijzettafel met een vak om tijdschriften, kranten of laptop in op te bergen? Zo wordt jouw bijzettafeltje een opbergtafel met een handig vak voor al jouw spullen die jij graag bij de hand hebt.

Wist je dat je een retro bijzettafeltje ook prima kunt gebruiken als nachtkastje? De retro bijzettafels passen perfect naast jouw bed. Zo kun je hier gemakkelijk een boek en je telefoon op kwijt. Een klein vierkant bijzettafeltje past mooi naast jouw bed.

Retro bijzettafel kopen?

Neem gerust een kijkje in onze webshop om de inspiratie op te doen met onze retro bijzettafel collectie. Wil jij toch liever de retro bijzettafels in het echt bekijken? Kom dan langs in een van onze stores in Druten of Wateringen. Twijfels je nog over de aankoop van een retro bijzettafel? Onze interieuradviseurs staan graag voor je klaar om advies te geven. Bij Station7 bieden wij ook gratis online woonadvies aan: waar en wanneer jij maar wilt.