Bestel gemakkelijk retro buitenmeubel van Station7

retro tuinmeubelen

Op zoek naar een tuinmeubel met de sfeer van vroeger met een moderne en industriële touch? Dan zit je bij Station7 goed. In onze collectie vind jij een leuke een opvallende meubels voor buiten met een knipoog naar het design van vroeger. Binnen vintage tuinmeubelen zijn er natuurlijk nog ongelofelijk veel verschillende stijlen waaruit te kiezen valt. Neem gerust een kijkje naar onze retro buiten meubelcollectie online om inspiratie op te doen.

Comfortabele meubels voor buiten

Voor de stoel zouden wij de Curved stoel aanraden. Deze opvallende verschijning is een echte aanvulling voor jouw tuin. De tuinstoel is de perfect combinatie tussen modern en retro. Door de ergonomische zitting heeft deze stoel een hoogwaardig zitcomfort. Een bijkomend voordeel is dat de stoel stapelbaar is, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen. Kortom de Curved tuinstoel van Station7 de ideale praktische stoel met een retro uitstraling.

Wil jij toch liever een tuinstoel met een zachte zitting van buitenstof? Dan zit jij bij Station7 ook goed. De stof van de stoelen is gemaakt van speciaal buitenstof en heeft een stiknaad die water afvoert. Hierdoor is het een zeer comfortabele en unieke retro buitenstoel. Een groot voordeel van deze tuinstoelen is dat je niet elke keer kussens van binnen naar buiten hoeft te slepen. Je kunt de stoelen gewoon buiten laten staan. Deze retro buitenstoelen zijn verkrijgbaar met armleuning en zonder armleuning. Zo past de tuinstoel altijd goed onder iedere buitentafel.

Het populairste materiaal voor retro tuinmeubels is het natuurproduct hout. Het blad van de retro tuintafel is gemaakt van massief eikenhout, zodat de tafels wel tegen een stootje kunnen. Tevens liggen de planken van de buitentafels iets uit elkaar, dit is om het water goed te laten aflopen. De tafels zijn in drie maten beschikbaar namelijk: 80x80cm, 140x80cm en 210x80cm.

De tuin een verlenging van je woonkamer

Hoe zorg jij ervoor dat je tuin en verlenging wordt van jouw retro woonkamer?

Zie je tuin niet als plek die losstaat van je huis, woonkamer en interieur, maar liever als verlengstuk ervan. Daar wordt de tuin veel plezieriger van. Laat de retro meubels van je woonkamer ook doorlopen in je tuin. Dit doe je door dezelfde stijl en dezelfde kleuren te gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld dezelfde kleur tuinkussens als de kussens in de woonkamer. Door ook de accessoires naar buiten te halen. Zo zou jij bijvoorbeeld een mooie slinger met lampjes onder een overkapping kunnen hangen. Daardoor ziet het er zelfs in het donker nog ongelofelijk gezellig uit.

Koop eenvoudig retro buitenmeubels van station7

De mooiste retro buitenmeubels koop je bij Station7. Retro betekent een nieuw product in een oud jasje. Een aantal van de tuinstoelen uit onze collectie zijn in een oud jasje gestoken.

Probeer alle retro buitenmeubelen in de stores en laat je verrassen door het comfort. Onze ervaren en gespecialiseerde adviseurs staan altijd voor je klaar met een passend advies. Ieder seizoen is een bezoek aan onze stores een inspiratiebron van ideeën. Indien je specifieke vragen hebt over bepaalde producten kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.