Hocker retro

Hocker retro

De retro hockers van Station7 zijn stijlvol en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. De naam zegt het al, de hocker heeft een retro uitstraling door de oude ambachtelijk methode die wij gebruiken om de hocker te kleuren. Deze hockers hebben niet alleen een mooi karakter, maar zitten ook nog een heel comfortabel. Kom na een lang dag tot rust op de retro hocker in combinatie met een retro fauteuil of retro bank.

Bank met hocker als aanvulling

Een hocker is een goede aanvulling voor jouw bank of fauteuil. Heerlijk met de voeten omhoog na een lange, vermoeiende werkdag. Of gewoon om even heerlijk bij te komen en te ontspannen met een boek. Een leren hocker staat prachtig in je woonkamer, maar wat dacht je van een hocker in je slaapkamer? Daar kan deze poef met stoel natuurlijk ook heel mooi staan. Je creëert op deze manier een gezellig hoekje in je slaapkamer, waar je kleding op kunt leggen of ‘s avonds nog even lekker kunt lezen.

De retro hockers bij Station7 sluiten vaak perfect aan op banken en fauteuils van dezelfde serie (Fokker, Lina, Lockheed, Antonov, etc.). Retro hockers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, denk aan een velvet stoffen hocker, een hocker van gerecycled leer (eco leer) of een leren hocker die met de hand gepoetst is voor een echte vintage uitstraling. Kiezen toch moeilijk? Vraag dan advies aan onze woonadviseurs. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende combinaties die mogelijk zijn voor je retro hocker en bank.

Retro hocker is multifunctioneel

Retro hockers zijn multifunctioneel inzetbaar. Ze zijn ideaal om na een lange werkdag je voeten erop te gooien. Ook schuif je ze er makkelijk even bij voor extra zitplaats als er onverwacht visite langskomt. Met een mooi dienblad op de hocker is hij eenvoudig omgetoverd tot een salontafel of een bijzettafel. Een retro hocker kan dus voor van alles en nog wat worden ingezet.

retro hocker in combinatie met de industriële woonstijl

De hocker retro is makkelijk te combineren met andere woonstijlen. Een bekende en zeer geliefde combinatie is die met de industriële meubels. In dat geval wissel je je vintage stukken af met modern meubilair. Door retro hier op een bescheiden manier te introduceren en maar een paar retro stukken in je woonkamer te plaatsen (denk hierbij aan een hocker in combinatie met een fauteuil), gaat de aandacht ook sneller naar deze unieke stukken uit. Probeer de perfecte balans te vinden met de retro meubels en je industriële spullen! Ook als je kamer van zichzelf al een industriële look heeft, kun je de kamer warmte en karakter geven door hier een retro hocker te plaatsen.

retro hocker van Station7

De hocker of poef van jouw dromen kun je meteen bestellen via de webshop. Wil je ons assortiment retro hocker met ogen ogen bekijken en inspiratie op doen? Kom dan een kijkje nemen in een van onze stores om de hocker uit te proberen en voor gratis persoonlijk advies van een van onze stylisten.