Robuuste buitenmeubels

Zorgeloos in je tuin zitten en heerlijk genieten van de zon en de barbecue. Lekker ontspannen met vrienden en familie buiten een drankje doen? Dat kan perfect op de robuuste buitenmeubels van Station7. Wij bieden zowel losse buitenmeubels als complete tuinsets om het genot van de zon in je tuin te optimaliseren. Tevens sluit de robuuste buitenmeubel naadloos aan bij onze banken, fauteuil en eetkamerstoelen voor binnenshuis. Zo zorg je ervoor dat je huis en rondom je huis mooi een eenheid zijn.

 

Robuuste houten tuinmeubelen

Speel spelletjes aan de tafel, eet er gezellig, voer heerlijke gesprekken en drink een lekker drankje aan je robuuste houten tuinmeubelen. De planken van onze robuuste buitentafels liggen iets uit elkaar, zodat het water er gemakkelijk af kan lopen. Daarnaast is het blad gemaakt van massief eikenhout wat afgewerkt is, waardoor goed tegen een regenbui kan. Ook de houten tuintafels van Station7 zijn van robuust design gemaakt. Dat wil zeggen dat de levensduur van het materiaal langer is dan normaal. Dus langer plezier van jouw houten tuintafel!

 

Robuuste stoelen voor buiten

Wil jij aangenaam dineren in jouw tuin? Daar zijn robuuste tuinstoelen perfect voor. Ongeacht wat jouw wensen zijn, heeft Station7 altijd wel een geschikte tuinstoel voor jou. Uiteraard is een voordeel van de robuust stoelen voor buiten het comfort. Zodat jij lekker kan gaan dineren. De comfortabelste robuuste tuinstoel is de tuinstoel met buitenstof. Deze is stof is uniek en gemaakt van Sumbrella buitenstof, deze stof stoot het water eenvoudig af. Tevens heeft deze stoel een stiknaad die water afvoert, speciaal gemaakt voor buiten. Zo hoef je niet meer met losse kussens te gaan slepen en je zit ook nog eens lekker zacht!

 

Alle buitenmeubels met elkaar combineren

Alle robuuste buitenmeubels zijn met elkaar te combineren. Of je nu een buitentafel met een kunststof buitenstoel wilt hebben of een tafel met een buitenstoel met vaste kussens voor extra comfort. Alle buitenmeubels kunnen gecombineerd worden! Dus mix and match er lekker op los.

 

Naast robuuste buitenmeubels verkopen wij ook robuuste meubels voor in huis. Op deze manier breng je binnen en buiten bij elkaar. Vind jij het combineren van meubels moeilijk? Onze woonadviseurs helpen jou hier graag mee verder.

 

Eenvoudig robuuste buitenmeubels bestellen

Robuuste buitenmeubels kopen waar je echt blij van wordt, dat is ons doel. Goede service en deskundig advies van onze woonadviseurs kun je van ons verwachten. Daarnaast krijgt je van Station7 minimaal 2 jaar garantie op al jouw Station7 meubels. Onze fysieke stores bezoeken om de robuuste buiten meubel in het echt te bekijken? Natuurlijk ben je van harte welkom in een van onze stores in Druten of Wateringen. Onze woonadviseurs hebben jarenlange ervaring en al heel wat mensen geholpen bij het kopen van de juiste meubels. Onder het genot van een kopje koffie of thee leggen wij jou graag alle mogelijkheden uit. Ook denken onze adviseurs altijd met je mee, zodat jij er van op aankunt dat je de juiste keuze maakt.