Robuuste eetbanken

Robuuste eetbanken zijn door de laatste interieurtrends niet weg te denken uit ons interieur. Dit komt doordat een eetkamerbank zorgt voor een unieke en gemoedelijke sfeer. Om er een geheel van de eetkamer te maken zijn de eetkamerstoelen en fauteuils verkrijgbaar in dezelfde uitvoeringen. Naast de gemoedelijk uitstraling van robuuste eetbanken van Station7 geven eetbanken ook meer comfort en zitplaatsen dan losse eetkamerstoelen.

 

Eettafel met bank tegen muur

Vergeleken met eetkamerstoelen, zorgt een bank tegen de muur voor meer gezelligheid. Door een grote stoere houten eettafel te plaatsen met aan één kant industriële eetkamerstoelen en aan de andere kant een robuuste eetkamerbank, creëer je meer zitplaatsen en een knus en gezellig geheel. Plaats verschillende sierkussen en schapenvachten op de bank en maak het geheel nog leuker, knusser en gezelliger. Ideaal wanneer je een gezin hebt, of wanneer vrienden af en toe een hapje mee-eten. Ook voor het spelen van een gezelschapsspel is een comfortabele bank aan de eettafel een gewilde zitplaats. Niet alleen je kinderen zullen enthousiast zijn wanneer je een eetbank aanschaft, maar ook volwassene weten de comfortabele zitplaats te vinden.

 

Eettafel bank voor jouw eethoek

Onze robuuste eetkamerbanken zijn verkrijgbaar van 86cm t/m 366cm. Hierdoor sluit de eetbank altijd goed aan bij jouw eettafel. Let bij het bestellen van de eetkamerbank op de maat tussen de poten van de tafel. Meet deze afstand eerst op, voordat je een eetbank gaat bestellen. Onze robuuste eetkamerbanken zijn in vele modellen verkrijgbaar. Denk aan een robuuste leren eetbank met rugleuning of aan een stoere stoffen eetkamer bank zonder rugleuning voor een ruimtelijk en open gevoel. Afhankelijk van de ruimte en jouw wensen is er altijd wel een passende eetbank voor jou te vinden. Onze woonadviseurs helpen jou ook graag om de juiste eetkamerbank voor in jouw eetkamer te zoeken.

 

Materialen eetkamerbanken

Onze eetkamerbanken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen en kleuren, zodat jij je ideale robuuste eetkamerbank kunt samenstellen.

  • Leren eetkamerbanken. Van modern tot retro, maar ook stoere robuuste uitvoeringen met Vintage Art leer en een metalen onderstel. Het voordeel van een leren eetkamerbank is dat leer een duurzaam materiaal is, het eenvoudig te onderhoud is en het makkelijk schoon te maken is. Met kinderen in huis de perfecte oplossing.
  • Stoffen eetkamerbanken. Geven jouw eetkamerbank een warme uitstraling. Het voordeel van stoffen eetkamerbanken is dat er een enorm diversiteit aan stoffen beschikbaar zijn. Denk eens aan velvet stof, jeansstof en eco leer.

 

Eethoek met bank online bestellen

Bij Station7 bestel je eenvoudig jouw robuuste eetkamerbank online. Om er zeker van te zijn dat je de juiste eetkamer bank hebt besteld, is het aan te raden om langs te komen in de stores om de diverse modellen, materialen en kleuren uit te proberen. Onze woonadviseurs staan dan voor jou klaar voor persoonlijk advies. Heb jij vragen over afmetingen, materialen of kleuren stel ze gerust! Wij doen er alles aan zodat jij de perfect eetkamerbank voor jouw eethoek vindt.